Billeje i Salzburg Lufthavn

 

Mest populære i Salzburg Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Salzburg Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Salzburg Lufthavn filial

Adresse

Christian-Doppler-Platz, 5020 Salzburg, Ostrig
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:30 - 20:00
Lør - Søn
08:00 - 19:00
Helligdage
08:00 - 19:00

Vores services ved Salzburg Lufthavn

Sixt Biludlejning i Salzburg Lufthavn

Sixt Biludlejning i Salzburg Lufthavn

Sixt Biludlejning i Salzburg Lufthavn (SZG) er din chance for at nyde et østrigsk landskab, der har været elsket af rejsende gennem århundreder. I nyere tid har en film som Sound of Music pustet til magien ved at lade handlingen tage udgangspunkt i den smukke setting med alperne og ved at dyrke kærligheden til musikken, der er så karakteristisk for Salzburg. Nu er turen kommet til, at du på egen hånd skal stifte bekendtskab med Østrigs perle, vælg billeje i Salzburg Lufthavn og kom hurtigt frem til de forskellige destinationer. Sixt Biludlejning i Salzburg Lufthavn kan tilbyde dig udlejningsbiler inden for flere forskelligartede kategorier såsom økonomibiler, sportsvogne og cabrioleter samt 4x4 og varevogne, og vi leverer en førsteklasses service.
I Mozarts fodspor med Sixt

I Mozarts fodspor med Sixt

I det vestlige Østrig finder du Salzburg Lufthavn med det officielle navn Salzburg Airport W. A. Mozart, der er en klar hyldest til bysbarnet. Du er ganske enkelt landet i Mozarts hjemegn og kan bl.a. følge i hans fodspor ved at besøge hjemmet i Getreidestrasse, ligesom flere lokaliteter er helliget denne verdensberømte komponist. I Salzburg skal du naturligvis også tage bilen hen til Mönchsberg og fæstningsværket Hohensalzburg fra år 1077. Salzburgs bykerne er unik, hvorfor den også er med på UNESCO's Verdensarvsliste takket være den smukke barokke arkitektur. Det er derfor værd at lade bilen stå et enkelt øjeblik, så du kan nærstudere de mange detaljer. Du kan også nyde udstillingerne på Salzburg Museum, ligesom Salzburg Zoo i Hellbrun er et besøg værd. Vælg Sixt Biludlejning i Salzburg Lufthavn og bliv rig på oplevelser.
Salzburg og alperne

Salzburg og alperne

Billeje i Salzburg Lufthavn giver dig også en oplagt mulighed for at køre videre ud i alpelandskabet og nyde synet af de smukke tinder. Kontakt Sixtteamet og find en udlejningsbil fra vores brede sortiment.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Salzburg Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Salzburg Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Salzburg Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Salzburg Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Salzburg Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 1370 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
BMW X1
BMW X1
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 1 Series
BMW 1 Series

Spørgsmål og svar om lejemål hos Salzburg Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Salzburg Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Salzburg Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Salzburg Lufthavn

Vis mere