Billeje i Wien-Schwechat

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Wien-Schwechat

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Wien-Schwechat Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Wien-Schwechat

Sixt Biludlejning i Schwechat

Sixt Biludlejning i Schwechat

Lej en bil i Wien Schwechat i Østrig og kom nemt fra Wien Lufthavn og videre ind til Wien. Eller måske skal du videre ud i provinser som Niederösterreich, hvor der både venter vinmarker, fantastiske slotsbygninger samt små idylliske landsbyer. Eller hvad med en sejltur på Donau, mens du drømmer dig tilbage til Straussæraen og tonerne fra An Der Schönen Blauen Donau? Sixt Biludlejning i Schwechat er din vej ind i det nordlige Østrig, hvad enten det gælder ferierejsen med familien eller et vigtigt forretningsophold. Vi har udlejningsbilen til dit eventyr, og den kan bestilles her og nu via få trin.Byen Schwechat er primært kendt for at være hjemby for Wiens internationale lufthavn, om end den også bl.a. huser et vigtigt olieraffinaderi. Schewechat har en central beliggenhed, idet den blot ligger ca. 15 km fra hovedstaden Wien. Med billeje i Schwechat gennem Sixt kan du kort sagt lynhurtigt stå i metropolen, der er kendt for seværdigheder som Wiener Statsoper, Schönnbrunn, Belvedereslottet og Den Spanske Rideskole, og så må vi ej heller glemme seværdighederne, der vedrører den verdensberømte komponist, Mozart. Biludlejning i Schwechat er også et plus, hvis du vil ud at se nogle af Østrigs større nationalparker. I nærheden af Schwechat finder du f.eks. nationalparken Donau Auen. Du kan også bevæge dig videre ned gennem provinsen Niederösterreich med perler som Skt. Pölten, slottene i Laxenburg, Stift Melke ved Wachaudalen samt det store casino i Baden. Provinsen er en af Østrigs største og har et ganske varieret landskab, lige fra bjerge til skønne vinmarker. Med en lejebil får du friheden til at stoppe op, når du ønsker det.
Find din udlejningsbil i Schwechat

Find din udlejningsbil i Schwechat

Er du interesseret i billeje i Schwechat, kan du vælge mellem vores kategorier som 4x4, stationcars, økonomibiler, sportsvogne og cabrioleter. Bestillingen kan klares via vores hjemmeside eller ved at ringe til kontoret, hvor du hurtigt kommer i kontakt med vores dygtige kundeservicemedarbejdere. Du skal blot notere dig, at det ikke er muligt at reservere bestemte bilmodeller, men udelukkende den ønskede kategori. Vores udlejningsbiler holder en høj standard og lever op til vores ry som et af verdens førende biludlejningsselskaber. Vi tilbyder dig også forskellige former for ekstraudstyr, der ermed til at højne komforten på de længere køreture. Det kunne f.eks. være GPS’en, der fører dig sikkert fra punkt A til Z. Så bestil din udlejningsbil til turen gennem Østrig hos Sixt.
Show more
Godt at vide når du lejer i Wien-Schwechat
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Wien-Schwechat?
For at leje bil hos SIXT i Wien-Schwechat skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Wien-Schwechat.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Wien-Schwechat?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Wien-Schwechat. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 4220 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

BMW 1 Series
BMW 1 Series
Jaguar XE
Jaguar XE
Alfa Romeo Giulia
Alfa Romeo Giulia
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW X1
BMW X1
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
FAQs om lejemål i Wien-Schwechat
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Wien-Schwechat?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Wien-Schwechat?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Wien-Schwechat?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Wien-Schwechat

Vis mere