Billeje i Klagenfurt

 

Mest populære i Klagenfurt

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Klagenfurt der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Klagenfurt

Sixt Biludlejning i Klagenfurt

Sixt Biludlejning i Klagenfurt

Klagenfurt er en by, som ligger i det sydlige Østrig. Med denne placering er det blevet et yndet turistmål, da både byen og området har masser af tilbyde dig. Hvis du benytter dig af Sixt biludlejning i Klagenfurt, har du rig mulighed for at komme ud på egen hånd, og du planlægger helt selvferiens forløb. Lej en bil hos Sixt allerede i dag, vi tilbyder dig udelukkende førsteklasses udlejningsbiler til fremragende priser. Klagenfurt ligger ved Wörthersee, som udgør en smuk baggrundskulisse. Byen blev etableret for 500 år siden af italienske arkitekter, og du finder således både paladser, indre gårdhaver og smukke plazas i bykernen. Byen er spækket med designerbutikker, restauranter, ligesom du ikke bør gå glip af de lækre caféer på Alter Platz i den gamle bydel. To kendte forfattere kommer fra denne by, Robert Musil og Ingeborg Bachmann. Det er muligt at lære mere om deres liv gennem flere seværdigheder, der bl.a. omfatter deres respektive barndomshjem. Klagenfurt er en by, hvor højkulturen er i højsædet, og naturen er ved dens fødder. Vandr i Kreuzbergl eller svøm i det klare vand ved Wörthersee. Desuden finder du verdens mest kendte bygninger i miniformat ved Minimundus.
Det sydlandske Kärnten

Det sydlandske Kärnten

Hvis du benytter dig af billeje i Klagenfurt, kan du komme vidt omkring under din ferie eller dit forretningsophold.Du kan nå ud til de mange attraktive seværdigheder i området Kärnten, der er en solrig region, som grænser op til Italien. Du finder her landes højeste bjerg Grossglockner samt 200 søer med klart badevand. Der er frodigt, de lokale råvarer er lækre, og køkkenet er italiensk inspireret, så man kan forvente sig gode restaurantbesøg under køreturene. Det er et dejligt sted at kombinere lidt storbyopleveler med enestående naturseværdigheder, og alt er muligt med Sixt biludlejning i Klagenfurt. Der er således mange gode grunde til at benytte sig af biludlejning i Klagenfurt gennem en af verdens største biludlejningsselskaber, Sixt. Du får en nem og bekvem adgang til at opleve området og kan tilrettelægge opholdet efter dine individuelle behov. Husk, at vi ikke kan garantere bilmodellen, udelukkende kategorien, ved din reservation. Dette skyldes, at modellen først tildeles ved afhentning på den ønskede station i området. Du kan vælge mellem kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og varevogne, så vi burde have noget for alle. Bemærk også, at udvalget kan variere mellem de forskellige stationer, når du vælger billeje i Klagenfurt.
Show more

Godt at vide når du lejer i Klagenfurt

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Klagenfurt?
For at leje bil hos SIXT i Klagenfurt skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Klagenfurt.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Klagenfurt?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Klagenfurt. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 277 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

FAQs om lejemål i Klagenfurt

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Klagenfurt?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Klagenfurt?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Klagenfurt?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Klagenfurt

Vis mere