Billeje i Linz-Hoersching Lufthavn

 

Mest populære i Linz-Hoersching Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Linz-Hoersching Lufthavn der starter den 09.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Linz-Hoersching Lufthavn filial

Adresse

Car Rental Center, 4063 Linz-Hoersching, Ostrig
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:30 - 16:00

Vores services ved Linz-Hoersching Lufthavn

Sixt Biludlejning i Linz Hörsching Lufthavn

Sixt Biludlejning i Linz Hörsching Lufthavn

Sixt Biludlejning i Linz Hörsching Lufthavn (LNZ) giver dig en unik chance for at opleve østrigske Linz, der spænder vidt. Lige fra fremtidsorienteret kunst til bjergtagende landskaber ved Donau. Med billeje i Linz Hörsching Lufthavn kan du nå hele vejen rundt, men det er alene dig, der sætter tempoet og kursen. Begynd din rejse allerede i dag ved at bestille din udlejningsbil inden for kategorierne økonomibiler og stationcars. Tænk også over, om du mon får brug for ekstraudstyr på turen. Det kunne være GPS eller en ekstra autostol. Når du kontakte os telefonisk eller via nettet, er vi klar til at fortælle dig meget mere om alle mulighederne med Sixt Biludlejning i Linz Hörsching Lufthavn.
På besøg i Linz

På besøg i Linz

Linz Hörsching Lufthavn er også kendt som Blue Danube Airport Linz, der vidner om den centrale placering ved Donau. Lufthavnen ligger nær Linz, der er Østrigs tredjestørste by, næstefter Wien og Graz. Du kan derfor roligt forvente dig, at du får god brug for din nye partner i form af udlejningsbilen fra Sixt. Du kan f.eks. tage turen ned til Kunstmuseet Lentos eller koncerthuset, Brucknerhaus, ligesom du skal give dig tid til at nyde stemningen på Hauptplatz og omkring Donaus bredder. Du kan også nyde en stille stund i Mariendom, inden du kører på bjergeventyr ved Pöstlingberg. Her venter der bl.a. Grottenbahnen, der fører børnene med ind i en eventyrlig fortælling. Vælg Sixt Biludlejning i Linz Hörsching Lufthavn og få nye oplevelser med hjem i bagagen.
Smuttur til Wien

Smuttur til Wien

Billeje i Linz Hörsching Lufthavn er også en ideel løsning til dig, der vil opleve flere østrigske byer på samme tur. Fra Linz har du f.eks. kun små 200 km til hovedstaden Wien, så udnyt alle muligheder, når du vælger en udlejningsbil fra Sixts store sortiment.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Linz-Hoersching Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Linz-Hoersching Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Linz-Hoersching Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Linz-Hoersching Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Linz-Hoersching Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class
Jaguar XF
Jaguar XF
BMW 1 Series
BMW 1 Series
BMW X1
BMW X1
BMW 2 Series Active Tourer
BMW 2 Series Active Tourer

Spørgsmål og svar om lejemål hos Linz-Hoersching Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Linz-Hoersching Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Linz-Hoersching Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Linz-Hoersching Lufthavn

Vis mere