Billeje i Mexico

 

Mest populære i Mexico

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Cancun Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Mexico

Sixt Biludlejning i Mexico

Sixt Biludlejning i Mexico

Mexico er en utrolig populær rejsedestination med mange gæster hvert år, og det er der gode grunde til. Lej en bil og udgå fra Sixt Biludlejning i Mexico, for at udforske nogle af de mange fantastiske tropiske strande og naturen, den lækre mad og de mange spændende historiske samt kulturelle seværdigheder. Med en udlejningsbil fra Sixt opnår du friheden til at opleve det hele på egen hånd og i dit tempo. Vi hjælper dig med at finde din drømmebil og få styr på alt det praktiske, så du har tid til at nyde ferien. Lej en bil hos Sixt og udforsk spændende Mexico på en komfortabel og fleksibel måde. Uanset om du er til strand, livlige storbyer eller mayaruiner, vil en bilferie i Mexico bestemt ikke skuffe dig. Sixt har desuden kontorer over hele landet, og du afhenter bilen hos det kontor, du foretrækker. Begiv dig ud til nogle af landets mægtige pyramider, ruiner og templer, som findes efter mayakulturen. Dette finder du ved Yucatán halvøen, hvor du også kan nyde nogle af verdens bedste strande, kolonibyer og caribisk stemning. Den pulserende hovedstad Mexico City byder bl.a. på spændende museer, paladser, mayahistorie og fantastisk mad. Det er generelt nemt at transportere sig rundt med udlejningsbilen, men læs gerne om landets færdselsregler, inden du tager afsted.
Er billeje i Mexico noget for mig?

Er billeje i Mexico noget for mig?

Det er måske ikke en bilferie, de fleste normalt forbinder Mexico med, men med billeje i Mexico opnår du en helt unik frihed på rejsen. Du kan stoppe, når du har lyst og planlægge morgendagens aktiviteter, som du ønsker det. Alt foregår i dit eget tempo, hvad enten du er til driverliv eller fart over feltet. Hos Sixt tillbyder vi dig et bredt og prisvenligt udvalg af køretøjskategorier, ekstra tilbehør og forsikringer med lav selvrisiko. Du har også mulighed for at få et ekstra navn på lejekontrakten eller tilvælge en fuld kaskobeskyttelse.Vær opmærksom på, at du kun kan bestille specifikke bilkategorier hos Sixt og ikke en bestemt bilmodel. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål om vores biler eller beskyttelsespakker. Du kan selvfølgelig også kontakte Sixt Biludlejning i Mexico direkte, hvis du vil vide mere om vores specifikke services og udvalg.
Show more

Godt at vide når du lejer i Mexico

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Mexico?
For at leje bil hos SIXT i Mexico skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mexico.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Mexico?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Mexico

Kan jeg booke et langtidslejemål i Mexico?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mexico?