Billeje i Monterrey

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Monterrey

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Monterrey Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Monterrey

Sixt Biludlejning i Monterrey

Sixt Biludlejning i Monterrey

Sixt Biludlejning i Monterrey er stedet, hvor du kan udforske det nordøstlige Mexico. Vi tilbyder dig komfortable og prisvenlige kvalitetsbiler til din ferie eller forretningsrejse i skønne Mexico. Vælg køretøjet, der lever op til dine krav og afhent det ved et af Sixts kontorer i Monterrey. Herfra er der få kilometer til bjergtagende naturlandskaber, den smukke østkyst og interessante historieoplevelser, eller måske satser du på at krydse grænsen til USA. Kontakt Sixt i dag for et godt tilbud på din udlejningsbil.Monterrey er hovedstaden i regionen Nuevo Leon og er en af de rigeste og mest veludviklede byer i Mexico. Her finder du bl.a. mange fremragende restauranter, der serverer traditionelle retter såsom cabrito, ligesom du kan nyde nogle af dine foretrukne mexicanske retter. Med billeje i Monterrey kan du også helt ubesværet nå den store Parque Fundidora, som er hjemsted for mange af byens kulturelle attraktioner og har flere koncertsale, museer og endda en forlystelsespark. Gå heller ikke glip af byens vigtigste gade Paseo de Santa Lucia, hvor du bl.a. kan finde det mexicanske historiske museum og lærer mere om både byen og Mexico. Fra Sixt Biludlejning i Monterrey kan du også tage videre til de omgivende bjerge, hvorfra du kan nyde en fantastisk udsigt over storbyen. Her er der også hyggelige vandreruter og cykelstier, hvis du ønsker en dag i naturen, væk fra storbyen. Skulle du få lyst til at se en gammel by med koloniale bygninger og brostensbelagte gader, så kør fra Monterrey til hyggelige Pueblo de Santiago. Alt dette og meget mere bliver tilgængeligt med en udlejningsbil fra Sixt.
Vi skræddersyer udlejningsbilen

Vi skræddersyer udlejningsbilen

Med mere end 100 års erfaring tilbyder Sixt førsteklasses udlejningsbiler til fantastiske priser verden over. Vi er ret sikre på, at vi kan finde din perfekte udlejningsbil blandt sortimentet, hvis du vælger biludlejning i Monterrey. Bestil den via vores brugervenlige hjemmeside eller ring til Sixtteamet, som guider dig gennem processen. Du afhenter herefter bilen i Monterrey Lufthavn eller ved et af de andre Sixtkontorer i centrum af storbyen. Hvis du ønsker tilbehør, såsom den for mange uundværlige GPS navigation, eller eksempelvis ubegrænset kilometertal, kan du også bestille det sammen med din billeje i Monterrey. Når du lejer en bil i Monterrey med Sixt, har du desuden bekvemmeligheden af en 24 timers returneringsservice. Sixt gør sit bedste for, at dit ophold bliver afslappet og uforglemmeligt, og prisen er altid lige i øjet.
Show more
Godt at vide når du lejer i Monterrey
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Monterrey?
For at leje bil hos SIXT i Monterrey skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Monterrey.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Monterrey?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Monterrey. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 83 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
FAQs om lejemål i Monterrey
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Monterrey?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Monterrey?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Monterrey?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Monterrey

Vis mere