Billeje i Puerto Vallarta

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Puerto Vallarta

Sixt Biludlejning i Puerto Vallarta

Sixt Biludlejning i Puerto Vallarta

Lad din bilrejse blive igangsat ved Sixt Biludlejning i Puerto Vallarta, hvor du finder det helt rigtige køretøj til turene gennem Mexico. Puerto Vallarta ligger ved landets smukke Stillehavskyst mod vest og byder på fantastiske sandstrande og frodig natur for dig, der vil udforske området lidt nærmere under dit besøg. Sixtbilen letter transporten rundt i byen og omegnen, hvilket giver dig mulighed for at tage på sjove roadtrips, hvor end du har lyst til. Du kan sikre dig favorable priser på premium køretøjer i alle størrelser hos Sixt, så med billeje i Puerto Vallarta er der helt sikkert en komfortabel og moderne udlejningsbil for enhver rejsende.Hvis din kommende rejse tager dig mod vidunderlige Puerto Vallarta, kan du roligt glæde dig til en ferie i de perfekte omgivelser. Du finder mange dejlige strande inden for kort køreafstand fra selve Puerto Vallarto og det er værd at udnytte udlejningsbilen til at køre ned til den smukke Playa Las Gemelas, der har både hvidt sand og blåt vand, men du kan også sætte kurs mod syd til Playa Conchas Chinas, som er ideel for dig, der vil svømme og bade i det varme vand samt se solnedgangen over havet. Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Puerto Vallarta, bliver det naturligvis også muligt at udforske andre dele af landet. Kør eksempelvis østpå til storbyen Guadalajara, som blandt andet huser den betagende katolske kirke Templo Expiatorio del Santísimo Sacramento, ligesom du kan tage hen til det dejlige søområde Chapala.
Nemt at leje en bil til Mexicorejsen

Nemt at leje en bil til Mexicorejsen

Det har aldrig været lettere at leje en bil hos Sixt. Vi giver dig uanede muligheder for at gennemse det brede udbud af kvalitetsbiler her på Sixts hjemmeside, hvor du også kan sammenligne priser og få et overblik over vores mange ekstra tjenester og tilbehør. Herefter bestiller du dit førsteklasses køretøj fra sortimentet af blandt andet BMW, Mercedes Benz og Volvo online via vores smartphoneapp eller telefonisk hos kundeservice. Sixts billeje i Puerto Vallarta giver dig chancen for at have udlejningsbilen for så kort eller lang en periode, du ønsker, og ved flere af vores afdelinger har du endda mulighed for at afhente og returnere Sixtbilen uden for åbningstiderne. Vær blot opmærksom på, at din bestilling ved en Sixt Biludlejning i Puerto Vallarta bygger på den valgte kategori og ej specifikke modeller. Tag kontakt til Sixts medarbejderteam allerede i dag.
Show more
Godt at vide når du lejer i Puerto Vallarta
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Puerto Vallarta?
For at leje bil hos SIXT i Puerto Vallarta skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Puerto Vallarta.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Puerto Vallarta?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Puerto Vallarta. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,1
Baseret på 143 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Service under og efter lejemålet
(4,6)

FAQs om lejemål i Puerto Vallarta

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Puerto Vallarta?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Puerto Vallarta?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Puerto Vallarta?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Puerto Vallarta

Vis mere