Billeje i Cancun Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Cancun Lufthavn filial

Adresse

Carretera Cancun-Tulum KM 17 Parque logístico APQ, Unidad 6, 77560 Cancun, Mexico
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdage
00:00 - 00:00

Vores services ved Cancun Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil i Cancún Lufthavn, så du kan forene kridhvide strande, turkist vand og øhop med synet af de fascinerende Mayaruiner. Mexico og Cancún er ganske enkelt den perfekte cocktail, hvis du søger et strandparadis med masser af indhold. Sixt Biludlejning i Cancún Lufthavn (CUN) tilbyder dig økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4, der passer til netop dit rejseeventyr. Måske er du på vej til et forretningsmøde eller en dykkerferie med hele familien. Vi gør en stor indsats for, at du får det optimale ud af at vælge billeje i Cancún Lufthavn, og eftersom vi har været i branchen siden 1912, har vi et solidt kendskab til biludlejning.
Ned i grotterne eller til Mayalandsbyerne?

Ned i grotterne eller til Mayalandsbyerne?

Cancún Lufthavn ligger i Mexicos Caribien, nærmere betegnet Yucatán i det sydøstlige Mexico ved den caribiske kyst. Der er godt 20 minutters kørsel mellem lufthavnen og selve Cancún. Når du først har hentet din bil hos Sixt Biludlejning i Cancún Lufthavn, venter der masser af dykkermuligheder ved bl.a. Cozumel og grotten Sleeping Shark Cavetæt på Isla Mujires. Du kan også vælge at nyde Cancúns wildlife i Laguna Nichupté eller bevæge dig mod El Mundo Maya. Fra 1967 og frem blev Cancún bevidst omdannet til en turistdestination af regeringen, men området var tidligere en del af Mayacivilisationen. Et par timers kørsel fra Cancún kan du besøge de fascinerende Mayaruiner i bl.a. ChichenItza og Tulum. Du kan også efterfølgende slå dig ned på en af mange kridhvide strande og nyde driverlivet, inden turen går videre mod bymuseer, butikker og hyggelige restauranter.
Book billeje i Cancún Lufthavn

Book billeje i Cancún Lufthavn

Er du interesseret i at leje en bil hos Sixt, kan du gennemføre bestillingen hjemme fra sofaen. Ring til os eller kontakt os via hjemmesiden, så din bil står klar ved ankomsten i Cancún.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Cancun Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Cancun Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Cancun Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Cancun Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Cancun Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Cancun Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Cancun Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Cancun Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Cancun Lufthavn

    Vis mere