Billeje i Puerto Vallarta Lufthavn

 

Mest populære i Puerto Vallarta Lufthavn

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Puerto Vallarta Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Puerto Vallarta Lufthavn filial

Adresse

Blvd Fr. Medina Ascencio 7930 Villa Las Flores, 48335 Puerto Vallarta, Mexico
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 22:00
Helligdage
07:00 - 22:00

Vores services ved Puerto Vallarta Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Puerto Vallarta Lufthavn (PVR), så du kan opdage dit nye ferieparadis i Mexico. Her hersker der en romantisk stemning, der mikses med store naturoplevelser, hvor du kan gøre klar til alt fra hvalsafari til nærkontakt med havskildpadder. Vil du opleve en ny del af Mexico, så vælg billeje i Puerto Vallarta Lufthavn, så du får god tid til at studere dine yndlingsspots. Lad os hjælpe dig med udlejningsbiler inden for kategorierne økonomibiler, stationcars og 4x4, der er mere end klar til at tage turen gennem det mexicanske landskab. Kontakt os telefonisk eller bestil over nettet, hvis du vil leje din bil allerede i dag.
Rejs til Jalisco og Puerto Vallarta

Rejs til Jalisco og Puerto Vallarta

Puerto Vallarta Lufthavn er også flere steder kendt under navnet Licenciado Gustavo Diaz Ordaz International Airport, og den ligger i Jalisco i det vestlige Mexico. Her kan du mærke brisen fra Stillehavskysten, når du kører rundt i din Sixt bil. Du har også mulighed for at stille bilen for en stund og bevæge dig ned ad El Malecon, der er et sandt forlystelsescentrum. Strækningen er hele 870 meter lang og vækker alle sanser. Du kan også nyde en romantisk stund på Puerto Vallartas marina eller i den botaniske have, og blandt seværdighederne er også hvalsafari og de små havskildpadder, der sættes ud i havet. Du er kort sagt endt i en moderne by med en international vibe, hvor du dog kan nyde den mexicanske autenticitet i den gamle bydel, Pueblo Viejo. Vælg derfor billeje i Puerto Vallarta, så du kan nyde denne destination til fulde.
I trygge hænder hosSixt

I trygge hænder hosSixt

Sixt Biludlejning i Puerto Vallarta Lufthavn er en god løsning til dig, der ønsker en pålidelig udlejningsservice. Vi har været i branchen siden 1912, og det kører stadig!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Puerto Vallarta Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Puerto Vallarta Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Puerto Vallarta Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Puerto Vallarta Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Puerto Vallarta Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,1
Baseret på 190 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,6)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Puerto Vallarta Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Puerto Vallarta Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Puerto Vallarta Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Puerto Vallarta Lufthavn

    Vis mere