Billeje i Los Cabos Lufthavn

 

Mest populære i Los Cabos Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Los Cabos Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Los Cabos Lufthavn filial

Adresse

Carretera Transpeninsular, 23420 San Jose del Cabo, Mexico
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 20:00
Helligdage
07:00 - 20:00

Vores services ved Los Cabos Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Kom let rundt til de mange spændende oplevelser på Baja halvøen med en bil fra Sixt Biludlejning i Los Cabos Lufthavn (SJD). Vores station er placeret i lufthavnen, og Sixt teamet står klar med økonomibiler og stationcars. Vi er behjælpelige med ekstraudstyr til din lejebil, og du har hos os mulighed for både at afhente og aflevere din bil udenfor åbningstiderne. Gør din rejse til et eventyr og lej en bil hos Sixt. Du kan ringe til os eller finde og booke din bil online. Husk dog, at vi ikke kan garantere specifikke bilmodeller, men altid de oplistedekategorier.
Rundt på Baja halvøen

Rundt på Baja halvøen

Baja halvøen er, som resten af Mexico, rig på muligheder for at nyde livet. Her finder du farverig og smagfuld mad, gyldne strande og en fest om hvert gadehjørne. Naturen er en oplevelse i sig selv, tag eksempelvis din Sixtbil til marine nationalparken CaboPulmo en god times kørsel nordøst for Los Cabos Lufthavn. I Cabo Pulmo og omegn finder du smukke omgivelser og adgang til det enestående koralrev i det beskyttede område. Med billeje i Los Cabos Lufthavn har du kort sagt direkte adgang til en af Mexicos mange naturperler.
Et berigende byliv

Et berigende byliv

Når du vælger Sixt Biludlejning i Los Cabos Lufthavn, har du nem adgang til de to mest eftertragtede byer på sydspidsen af Baja California Sur. San José del Cabo er med sin spanske arkitektur fra det 18. århundrede, særdeles fine restauranter og spændede shopping muligheder en mere tilbagelænet oplevelse, men er du mere til fest og ballade, kan du med billeje i Los Cabos lufthavn hurtigt komme til Cabo San Lucas kun 40 km syd for Los Cabos Lufthavn. Byen er et populært feriested og byder på en række lækre strande og oplevelser til dig, der elsker eventyr.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Los Cabos Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Los Cabos Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Los Cabos Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Los Cabos Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Los Cabos Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Los Cabos Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Los Cabos Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Los Cabos Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Los Cabos Lufthavn

Vis mere