Billeje i Mexico City

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Mexico City

Sixt Biludlejning i Mexico City

Sixt Biludlejning i Mexico City

Hvis du går med rejseplaner, der fører dig i retning af Mexico, så afhent udlejningsbilen ved en Sixt Biludlejning i Mexico City. Storbyen kan måske godt føles overvældende, men med en udlejningsbil på rejsen, bliver det betydeligt lettere at bevæge sig frem og tilbage mellem de mange seværdigheder. Book bilen online eller pr. telefon allerede i dag, og så venter bilen på dig ved din forhåndsudvalgte Sixtafdeling. Glæd dig til bilrejsen, der byder på kultur, historie, fantastisk mad og smukke omgivelser.Magiske Mexico City er den største by i Nordamerika. Det siger en hel del om storbyens størrelse. Med Sixts billeje i Mexico City er der gode muligheder for at nå hurtigt frem til de omgivende bjerge og nyde landets dejlige natur. Plaza de la Constitucion er beliggende i centrum af Centro Historico og er et af de største torve på verdensplan. Det er desuden omdrejningspunkt for nogle af byens vigtigste bygninger, bl.a. La Catedral, som har et imponerende massivt guldalter. Lad også gerne udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Mexico City føre dig forbi Basilica de Guadalupe, der betragtes som en af landets mest hellige katolske pladser, eller byens kunstdistrikt Coyoacan, som var hjemsted for bl.a. Frida Kahlo og Diego Rivera. Plaza Garibaldi Mariachi er stedet med hyggelige fortovscaféer, streetart og cocktailstande om aftenen. Ønsker du den bedste udsigt over byen, bør du besøge observationsdækket i Torre Latinoamericana eller det nyere og endnu højere Torre Mayor. Hvis du får lyst til en udflugt uden for den hektiske storby, er de imponerende aztekiske ruiner ved Teotihuacan et oplagt valg. Styr Sixtbilen mod nordøst, hvor du kan opleve ruinerne, der omfatter Solpyramiden, Månepyramiden og Dødsalléen.
Lej Sixts biler i Mexico City

Lej Sixts biler i Mexico City

Hvis du ankommer til Mexico City med fly, har Sixt kontorer både ved terminal 1 og 2 i Mexico City Benito Juarez Internationale Lufthavn. Du har også mulighed for at afhente din bil ved en Sixt Biludlejning i det centrale Mexico City, enten ved Hotel Krystal Grand eller i vest ved Santa Fe German Centre. Hos alle Sixtkontorerne finder du et fremragende udvalg af førsteklasses biler, der bl.a. omfatter prisvenlige og moderne økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4. Du kan supplere Sixts billeje i Mexico City med praktisk ekstraudstyr og tjenester. Bestil f.eks. en autostol til den yngste, praktisk GPS navigation, der finder vej for dig, tegn en fuld kaskobeskyttelse eller bestil ubegrænset kilometertal for større frihed.
Show more
Godt at vide når du lejer i Mexico City
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Mexico City?
For at leje bil hos SIXT i Mexico City skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mexico City.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Mexico City?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Mexico City. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Mexico City

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Mexico City?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mexico City?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mexico City?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?