Billeje i Playa del Carmen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Playa del Carmen

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Playa del Carmen der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Playa del Carmen

Sixt Biludlejning i Playa Del Carmen

Sixt Biludlejning i Playa Del Carmen

Begynder rejsen i det sydøstlige Mexico, og får du brug for en førsteklasses udlejningsbil, kan du vælge Sixt Biludlejning i Playa Del Carmen. Når du har afhentet udlejningsbilen, kan du udforske den dejlige by og resten af Yucatánhalvøen. Her venter de pragtfulde palmestrande med krystalklart vand på dig og glem endelig ikke at tage et kig på den betagende natur, der omkranser seværdighederne. Fleksibilitet og frihed bliver nøgleord på din bilrejse med Sixt, og du kan få realiseret dine Mexicodrømme sammen med os. Lej en bil via vores hjemmeside eller kontakt os telefonisk, så vi kan snakke om mulighederne. Playa del Carmen er en hurtigt voksende ferieby på Maya Riviera, og den kan beskrives beskrives som en kosmopolitisk blanding af amerikanske, europæiske og mexicanske gæster. Området har mange fantastiske hvide palmestrande og nærliggende koralrev med et sprudlende dyreliv, der gør det til et fremragende valg for dykning og snorkling. Med billeje i Playa Del Carmen kan du stille bilen ved gågaden Quinta Avenida, som er det rette sted til en slentretur eller til at betragte folkelivet. Her finder du også butikker, gode restauranter samt barer og klubber, så du kan nyde nattelivet i fulde drag. Lejer du en bil ved Sixt Biludlejning i Playa Del Carmen, kan du desuden tage på fisketur med en charterbåd eller hoppe med på en af de mange dykkerbåde for at udforske revene, som er en del af det næststørste koralrev i verden. Lad Sixt tage dig med på et fantastisk Mexicoeventyr.
Vælg selv dit foretrukne Sixtkontor i Mexico

Vælg selv dit foretrukne Sixtkontor i Mexico

Vi har flere Sixt Biludlejning i Playa Del Carmen samt i resten af Mexico, og du kan afhente bilen ved det kontor, der passer bedst ind i dit program. Vores Sixtafdelinger er en del af en koncern med ikke mindre 4000 internationale kontorer, der store som små tilbyder et fremragende udvalg af premium køretøjer, bl.a. vores moderne og komfortable stationcars, økonomibiler, sportsvogne og 4x4.  Du bedes her bemærke, at din forhåndsbooking kun gælder den valgte bilkategori, eftersom specifikke bilmodeller afhænger af udvalget ved det enkelte Sixtkontor på det givne tidspunkt. Vil du bestille ekstraudstyr til rejsen, f.eks. GPS navigation eller en autostol, så kan du nemt skræddersy din billeje i Playa Del Carmen. Spørg os meget gerne til råds, hvis du undrer dig over noget, for på Sixt gør vi alt for, at din bilrejse skal blive behagelig og skræddersyet.
Show more
Godt at vide når du lejer i Playa del Carmen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Playa del Carmen?
For at leje bil hos SIXT i Playa del Carmen skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Playa del Carmen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Playa del Carmen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Playa del Carmen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Playa del Carmen
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Playa del Carmen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Playa del Carmen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Playa del Carmen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Playa del Carmen

Vis mere