Billeje
Mexico
Oversæt
Mexico
Ændre personlige oplysninger

Billeje Mexico: Sixt Rent a Car

Mexico er en utrolig populær rejsedestination med mange gæster hvert år, og det er der gode grunde til. Lej en bil og udgå fra Sixt Biludlejning i Mexico, for at udforske nogle af de mange fantastiske tropiske strande og naturen, den lækre mad og de mange spændende historiske samt kulturelle seværdigheder. Med en udlejningsbil fra Sixt opnår du friheden til at opleve det hele på egen hånd og i dit tempo. Vi hjælper dig med at finde din drømmebil og få styr på alt det praktiske, så du har tid til at nyde ferien.

Sixt Biludlejning i Mexico

Lej en bil hos Sixt og udforsk spændende Mexico på en komfortabel og fleksibel måde. Uanset om du er til strand, livlige storbyer eller mayaruiner, vil en bilferie i Mexico bestemt ikke skuffe dig. Sixt har desuden kontorer over hele landet, og du afhenter bilen hos det kontor, du foretrækker. Begiv dig ud til nogle af landets mægtige pyramider, ruiner og templer, som findes efter mayakulturen. Dette finder du ved Yucatán halvøen, hvor du også kan nyde nogle af verdens bedste strande, kolonibyer og caribisk stemning. Den pulserende hovedstad Mexico City byder bl.a. på spændende museer, paladser, mayahistorie og fantastisk mad. Det er generelt nemt at transportere sig rundt med udlejningsbilen, men læs gerne om landets færdselsregler, inden du tager afsted.

Er billeje i Mexico noget for mig?

Det er måske ikke en bilferie, de fleste normalt forbinder Mexico med, men med billeje i Mexico opnår du en helt unik frihed på rejsen. Du kan stoppe, når du har lyst og planlægge morgendagens aktiviteter, som du ønsker det. Alt foregår i dit eget tempo, hvad enten du er til driverliv eller fart over feltet. Hos Sixt tillbyder vi dig et bredt og prisvenligt udvalg af køretøjskategorier, ekstra tilbehør og forsikringer med lav selvrisiko. Du har også mulighed for at få et ekstra navn på lejekontrakten eller tilvælge en fuld kaskobeskyttelse.Vær opmærksom på, at du kun kan bestille specifikke bilkategorier hos Sixt og ikke en bestemt bilmodel. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål om vores biler eller beskyttelsespakker. Du kan selvfølgelig også kontakte Sixt Biludlejning i Mexico direkte, hvis du vil vide mere om vores specifikke services og udvalg.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice