Billeje i Mauritius

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Oplev Mauritius

Sixt Biludlejning på Mauritius

Sixt Biludlejning på Mauritius

Mauritius ligger i Det Indiske Ocean, ca. 800 km øst for øen Madagaskar. Lej en bil hos Sixt og udgå fra Sixt Biludlejning på Mauritius, så du kan give dig i kast med alle oplevelserne på øen. Her tænker vi bl.a. på de smukke hvide strande med kokospalmer, tropisk natur, venlige mennesker og dejlig mad. Det er enkelt at bestille en udlejningsbil hos Sixt, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige blandt det store udvalg. Alle vores biler er af højeste kvalitet og befinder sig inden for en rimelig prisklasse, så alle kan være med i kampen om Sixt bilerne. Lad os hjælpe dig med det praktiske, så du kan nyde din ferie eller forretningsrejse.Selvom Mauritius er en lille ø, giver en Sixt udlejningsbil dig en helt speciel frihed til at nå ud til pladser, som er svære at nå uden bil. Lej en bil og oplev fleksibiliteten i at kunne udforske på egen hånd og i dit tempo. Husk at medbringe dit internationale kørekort, og være særligt opmærksom på,at man på øen kører i venstre side af vejen. Hvis du elsker natur og dyr, har øen mange uforglemmelige oplevelser at byde på. Vend bilen mod Casela nature Park, hvor du kan tage på turen Walk with Lions. Her kan du, efter en grundig introduktion, gå tur med de små løver. Eller kør til vestkysten syd for Flic en Flac, hvor du kan tage på en tur ude på havet og svømme med delfiner. Du kan også tage ind til den multikulturelle hovedstad Port Louis, hvor du kan besøge det livlige marked eller se moskéer og templer. Det er også værd at køre til Tonga Talao, som ligger oppe i bjergene ved søen Grand Bassin. Det er den mest hellige plads for hinduer med mange skulpturer i vandet og en 33 m høj Shivastatue.
Bestil din Sixt bil i dag

Bestil din Sixt bil i dag

Sixt blev etableret i 1912 i Tyskland og har i dag kontorer over hele verden. Alle Sixtbiler er af meget høj standard og det er enkelt at bestille via vores hjemmeside eller pr. telefon, så udlejningsbilen står klar ved ankomsten. Når du bestiller din lejebil ved Sixt Biludlejning på Mauritius, skal du først vælge den ønskede bilkategori blandt vores kvalitetsbiler, såsom en økonomibil eller stationcar, og eventuelt ekstraudstyr, såsom GPS og autostol, der gør rejsen mere behagelig og tryg. Billeje på Mauritius er et perfekt udgangspunkt for at opleve øens natur og slappe af på ferien, og ved at leje en premiumbil fra Sixt opnår du en større frihed og fleksibilitet på rejsen. Nu skulle du gerne have de vindende argumenter for at gå efter billeje på Mauritius.
Show more
Godt at vide når du lejer i Mauritius
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Mauritius?
For at leje bil hos SIXT i Mauritius skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mauritius.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Mauritius?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 245 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)
Service under og efter lejemålet
(4,5)

FAQs om lejemål i Mauritius

Kan jeg booke et langtidslejemål i Mauritius?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mauritius?