Billeje i Trou d'Eau Douce

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Trou d'Eau Douce

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Mauritius/Friday Attitude der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Trou d'Eau Douce

Sixt Biludlejning i Trou D'Eau Douce

Sixt Biludlejning i Trou D'Eau Douce

Udforsk den eksotiske, østafrikanske ø Mauritius på behagelig vis, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Trou D'Eau Douce. Den charmerende, lille by ligger på Mauritius' østkyst og det er et oplagt sted at starte bilrejsen, hvis du vil være tæt på smuk natur og gode udflugtsmuligheder med Sixtbilen. Det er både enkelt og prisvenligt at gøre brug af Sixts billeje i Trou D'Eau Douce. Vores hjemmeside giver et godt overblik over praktisk tilbehør og kvalitetbiler, der kan lejes i området, og der pålægges ingen skjulte omkostninger i forbindelse med bestillingen. Find bilkategorien, der passer dig, og bestil online. Vi sidder også klar ved telefonen.Trou D'Eau Douce er omkranset af en række smukke strande, som du nemt når med Sixtbilen. Parkér for en stund udlejningsbilen ved Trou D'Eau Douces dejlige, hvide sandstrande, bad i det lave havvand og snorkl blandt de mange koraller og fisk. Trou D'Eau Douce er også populær for sine bådture ud til den maleriske paradisø Île Aux Cerfs, der er hjemsted for turkise laguner, afsides, kridhvide strande, hyggelige strandrestauranter og forskellige slags vandsportsaktiviteter. Det er naturligvis helt op til dig, hvad du vælger at foretage dig med din udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Trou D'Eau Douce. Vi anbefaler dog, at du udnytter Sixtbilen til at opdage øens smukke natur, heriblandt kratersøen Ganga Talao og nationalparken Black River Gorges mod sydvest, men du kan også lære mere om Mauritius' historie på Blue Penny Museet i hovedstaden Port Louis.
Hos Sixt er fleksibilitet og komfort i fokus

Hos Sixt er fleksibilitet og komfort i fokus

Hos Sixt har vi udlejet kvalitetsbiler og ydet en personlig service til vores kunder siden opstarten tilbage i 1912. I dag finder man Sixtkontorer over det meste af verden, og ved Sixt Biludlejning i Trou D'Eau Douce venter der som altid førsteklasses køretøjer til alle slags rejser. Lej eksempelvis en stationcar, hvis der skal være plads til hele familien og bagagen. Book en robust 4x4'er, der kan tage dig rundt i Mauritius' betagende natur, eller bestil en luksus sportsvogn, hvis du søger ekstra stil og komfort under opholdet. Det er op til dig, hvor længe du vil have adgang til Sixts billeje i Trou D'Eau Douce. Måske skal bilen blot ud med på en enkelt dagsrejse, eller måske planlægger du en lang række udflugter overalt på øen gennem dit ugelange ophold. Vi ser frem til at se dig i Trou D'Eau Douce.
Show more
Godt at vide når du lejer i Trou d'Eau Douce
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Trou d'Eau Douce?
For at leje bil hos SIXT i Trou d'Eau Douce skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Trou d'Eau Douce.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Trou d'Eau Douce?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Trou d'Eau Douce. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 3 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
FAQs om lejemål i Trou d'Eau Douce
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Trou d'Eau Douce?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Trou d'Eau Douce?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Trou d'Eau Douce?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Trou d'Eau Douce

Vis mere