Billeje i Le Morne

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Le Morne

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Mauritius/RIU Creole Club der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Le Morne

Sixt Biludlejning i Le Morne

Sixt Biludlejning i Le Morne

Lej bilen hos Sixt Biludlejning i Le Morne og lad vores team finde det helt rigtige køretøj til turen rundt på Mauritius. Le Morne er beliggende ved den sydvestlige kyst og på den betagende halvø Le Morne Brabant, som er med på UNESCO's Verdensarvsliste. Det er et fremragende udgangspunkt for dig, der har et ønske om at krydse øen på de forskellige dagsudflugter. Bestil din billeje i Le Morne her via hjemmesiden, smartphoneappen eller telefonisk, så du er sikker på, at udlejningsbilen og lejekontrakten er tilgængelig, når du viser dig på kontoret i Le Morne. Det er dog også muligt at dukke uanmeldt op på kontoret, hvis billeje er en pludselig indskydelse.Halvøen Le Morne Brabant er omringet af Det Indiske Ocean og byder på imponerende klipper, spændende grotter og en omgivende lagune med en herlig kyststrækning. Start gerne med at besøge den vidunderlige strand Le Morne ved halvøens vestkyst og ved foden af bjerget med samme navn. Boltr dig i det hvide sand, læs en bog under en svajende palme eller tag surfbrættet under armen og begiv dig ud i havet. Bilen fra Sixt Biludlejning i Le Morne kan selvfølgelig også udnyttes til at tage på længere roadtrips og opdagelser på øen. Godt 20 km øst for Le Morne finder du den imponerende nationalpark Black River Gorges med mange gode vandreruter, der tager dig forbi betagende vandfald og til flotte udsigtspunkter, og fortsætter du videre østpå, når du til sidst Blue Bay Marinepark, hvor du kan snorkle og dykke blandt koraller og farverige fisk.
Alt til bilferien på Mauritius

Alt til bilferien på Mauritius

Når du booker her hos Sixt, kan vi altid tilbyde dig en personlig service, ligesom vi ikke har skjulte omkostninger eller kreditkortgebyrer på vores forskellige løsninger. Vi hjælper dig i sikker stil med at skræddersy bestillingen, så den passer til dine behov og din pengepung. Nogle af de udlejningsbiler, du finder ved Sixt Biludlejning i Le Morne, er blandt andet komfortable og moderne økonomibiler samt stationcars, og skulle du have brug for praktisk ekstraudstyr, er det altid noget, vi kan tilføje til din booking. Vær opmærksom på, at du i forbindelse med billeje i Le Morne bestiller på baggrund af en bilkategori og ej et specifikt bilmærke. Hos Sixt vil du dog altid modtage en modsvarende udlejningsbil fra kategorien, der holder samme høje standard og komfort, hvilket har været kendetegnende for Sixt siden opstartsåret 1912.
Show more
Godt at vide når du lejer i Le Morne
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Le Morne?
For at leje bil hos SIXT i Le Morne skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Le Morne.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Le Morne?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Le Morne. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 19 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
FAQs om lejemål i Le Morne
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Le Morne?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Le Morne?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Le Morne?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Le Morne

Vis mere