Billeje i Plaisance

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Plaisance

* Priserne er udregnet den 03.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Mauritius Lufthavn der starter den 10.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Plaisance

Sixt Biludlejning i Plaisance

Sixt Biludlejning i Plaisance

Book allerede i dag bilen ved Sixt Biludlejning i Plaisance, så du kan opleve magiske Mauritius på din helt egen måde. Den dejlige ø er omgivet af Det Indiske Ocean og byder blandt andet på maleriske sandstrande, betagende naturseværdigheder og interessante historiske og religiøse seværdigheder. Billeje i Plaisance betyder, at du starter ud ved den sydøstlige del af øen og ved Mauritius' lufthavn. Dette er naturligvis praktisk, hvis du planlægger at ankomme og forlade øen med fly, som de fleste andre rejsende. Tjek vores brede sortiment inden for kvalitetsbiler og tag gerne kontakt til os, hvis du ønsker hjælp med at udforme bestillingen inden afrejsen.Glem alt om offentlige transportmidler og dyre taxaer, når du lejer en bil hos Sixt i Plaisance. Planlæg rejsen efter dine ønsker og drømme og tag på spontane roadtrips, hvis lysten melder sig. Den gode beliggenhed i forhold til de enestående sandstrande fra Sixt Biludlejning i Plaisance gør det oplagt at udnytte din komfortable udlejningsbil til at opdage Mauritius' smukke kyster. Mindre end 1 km syd for Plaisance finder du den beskyttede marinepark Blue Bay med det klare havvand og de mange farverige fisk samt den tilhørende sandstrand Blue Bay, der er oplagt til afslapning med bogen eller snorklingudstyret. Adgangen til en udlejningsbil under opholdet betyder selvfølgelig også, at du kan tage videre til andre dele af øen. Styr eksempelvis udlejningsbilen mod de imponerende vandfald Chamarel eller den 600 meter høje og inaktive vulkan Trou aux Cerfs på den sydvestlige del af øen. Eller hvad med at sætte kurs mod den nordlige spids, hvor du kan nyde kilometerlange, afsides og fredelige strande såsom maleriske Mon Choisy?
Hos Sixt fokuserer vi på dine behov og drømme

Hos Sixt fokuserer vi på dine behov og drømme

Hvis du er på udkig efter et prisvenligt og komfortabelt køretøj af en høj kvalitet til ferien på Mauritius, er Sixt Biludlejning i Plaisance klar i kulissen. Vælg eksempelvis en kompakt og moderne økonomibil, der tager dig rundt mellem de mange smukke strande og hyggelige byer, eller få plads til al bagagen og alle rejsende i en af vores komfortable og rummelige stationcars. Flere af Sixts kontorer giver dig friheden til at kunne afhente og returnere Sixtbilen, når du ønsker det. Billeje i Plaisance kan også tilknyttes flere tillægstilbud, såsom GPS navigation, en autostol eller få yderligere en fører registreret på lejekontrakten, så I kan være flere om at føre den skønne udlejningsbil rundt på Mauritius.
Show more
Godt at vide når du lejer i Plaisance
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Plaisance?
For at leje bil hos SIXT i Plaisance skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Plaisance.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Plaisance?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Plaisance. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,1
Baseret på 132 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,4)
FAQs om lejemål i Plaisance
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Plaisance?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Plaisance?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Plaisance?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Plaisance

Vis mere