Billeje i Palmar

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Palmar

Sixt Biludlejning i Palmar

Sixt Biludlejning i Palmar

Besøg medarbejderteamet hos Sixt Biludlejning Palmar på det fortryllende Mauritius! Når du er klar med en udlejningsbil fra Sixt, har du alle muligheder for at komme rundt på øen på egen hånd. Palmar ligger lige uden for den hyggelige lille by Troud' Eau Douce, og den kan bl.a. byde på fine, hvide sandstrande og en supergod beliggenhed. Uanset om du vil bade, tage på opdagelse i hovedstaden Port Louis eller udforske øens indre, er det værd at tage Sixt Biludlejning Palmar med ind i rejseplanlægningen. Lej en bil hos os i dag, online eller telefonisk. Med Palmar er der lagt op til en drømmeferie af de klassiske, men med en udlejningsbil fra Sixt får opholdet hurtigt en ekstra dimension. Nu kan du nemlig krydre sandstrandene med spændende dagsture til eksempelvis hovedstaden Port Louis, hvor der venter dig gode shoppingmuligheder og spændende restauranter. Hvad med at besøge den verdensberømte papirhandel Corner Shop, hvor du kan shoppe unikke kuglepenne og brevpapir, eller køre på opdagelse i det hyggelige Caudan havneområde? Vil du hellere ud i naturen, kan du tage turen i sydvestlig retning og besøge halvøen Le Morne Brabant med den karakteristiske klippe, som rager op i landskabet. Landskabet betegnes som verdensarv af UNESCO. Forsøg gerne at bestige klippen, hvis du har mod på et par timers gåtur og lidt sved på panden. Og din belønning? Køreturen i Sixtbilen hjem til Palmar byder på den flotte natur på venstre hånd, mens udsigten til Det Indiske Ocean på den anden side bestemt også er yderst bjergtagende. Billeje i Palmar bliver derfor lynhurtigt en af dine bedste investeringer under rejsen.
Lej bilen hos Sixt og gør tingene lettere for dig selv

Lej bilen hos Sixt og gør tingene lettere for dig selv

Billeje i Palmar kan bookes på forhånd, og på den måde skal du ikke opsøge alverdens forhandlere efter ankomsten for at finde en ledig bil. Du ved præcis, hvor du finder os, og du ved, at vi har bilen klar til dig, når du har forhåndsvalgt bilkategorien. Vi kan bl.a. tilbyde dig personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, og eftersom alle bilerne er i fineste stand og af nyere dato, er det helt og holdent et spørgsmål om personlige præferencer. Måske har det altid været en drøm at cruise rundt i sportsvognen inde i byen, eller måske er du den fornuftige type, der tænker over, hvilke områder du skal besøge undervejs, hvorfor du gerne vil finde det rigtige match.
Show more
Godt at vide når du lejer i Palmar
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Palmar.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Palmar?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Palmar. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Palmar?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
FAQs om lejemål i Palmar
Kan jeg booke et langtidslejemål i Palmar?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Palmar?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Palmar

Vis mere