Billeje i Mauritius Lufthavn

 

Mest populære i Mauritius Lufthavn

* Priserne er udregnet den 01.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Mauritius Lufthavn der starter den 08.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Mauritius Lufthavn filial

Adresse

Sir Seewoosagur Ramgoolam AP, 51520 Plaisance, Mauritius, Mauritius
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdage
00:00 - 00:00

Vores services ved Mauritius Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt biludlejning i Mauritius Lufthavn (MRU) byder dig velkommen til paradiset Mauritius. Øen er omgivet af Det Indiske Ocean og ligger udfor Mozambiques og Madagaskars østkyst. Du finder Mauritius Lufthavn på øens sydøstlige kyst, og her hjælper teamet dig i gang med bilrejsen på Mauritius. Bestil din drømmebil hos Sixt og tag på en fantastisk rejse i det østlige Afrika.
Besøg kratersøer og vandfald med Sixt bilen

Besøg kratersøer og vandfald med Sixt bilen

Når du lejer en bil i Mauritius Lufthavn, opnår du de bedste forudsætninger for at udforske denne vidunderlige ø. Billeje i Mauritius Lufthavn er en langt bedre måde at komme rundt på end ved at bruge offentlig transport, da du vil være i stand til at rejse på de tidspunkter, der passer dig bedst. Lufthavnen ligger ved Plaisance, og herfra har du kort køreafstand til imponerende Tamarind Falls og kratersøen Ganga Talao, som er hjemsted for religiøse statuer. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Mauritius Lufthavn har du heller ikke langt til den fantastiske strand i La Preneuse, det skønne naturreservat Ferney Valley, som byder på fantastiske vandremuligheder, og Mahebourg Ile aux Aigrettes, der udelukkende er beboet af dyr, heriblandt skildpadder.
Komfort og frihed på rejsen

Komfort og frihed på rejsen

Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Mauritius Lufthavn kan du regne med upåklagelig service, moderne komfortbiler og favorable priser. Kontorets udbud omfatter skønne stationcars og økonomibiler, som du henter og afleverer, når det passer dig, via filialens 24 timers servicepolitik. Du kan desuden vælge at få yderligere et navn registreret på lejekontrakten, bestille GPS eller en autostol til de yngste passagerer, nyde ubegrænset kilometertal eller tilvælge fuld kaskobeskyttelse. Mauritius er en af verdens mest fantastiske øer med sin naturlige skønhed, og billeje i Mauritius Lufthavn giver dig mulighed for at nyde alt det, som denne smukke ø har at tilbyde.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Mauritius Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Mauritius Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Mauritius Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mauritius Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Mauritius Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,0
Baseret på 200 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,3)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Mauritius Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Mauritius Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Mauritius Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?