Billeje i Pointe aux Piments

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Pointe aux Piments

Sixt Biludlejning i Pointe Aux Piments

Sixt Biludlejning i Pointe Aux Piments

Tag på en spændende bilrejse på det eksotiske Mauritius i et køretøj fra Sixt Biludlejning i Pointe Aux Piments. Den charmerende lille by Pointe Aux Piments er beliggende ved øens nordvestkyst og er et fremragende udgangspunkt for en skøn ferie på Mauritius. Opdag områdets strande og naturseværdigheder eller gør brug af Sixts billeje i Pointe Aux Piments til at opdage resten af den spændende ø. Med en udlejningsbil kan du nemt udforske hele Mauritius i et tempo, der passer dig, og du slipper for at skulle rejse med dyre taxaer. Uanset størrelsen på rejseselskabet har Sixt bilen til dig.Det er oplagt at starte rejsen rundt på Mauritius ved at udforske nogle af øens mange paradisstrande, der har været et varemærke for øen gennem flere årtier. I hyggelige Pointe Aux Piments finder du en smuk, hvid sandstrand med palmer og et rigt koralrev, der begynder i kort afstand fra sandet. En udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Pointe Aux Piments giver dig naturligvis også mulighed for at opdage andre dele af øen. Turen ned til Mauritius' største nationalpark Black River Gorges bliver legende let i Sixtbilen, og vel fremme i det magiske naturområde kan du nyde imponerende vandfald, smukke bjerge og fantastiske udsigtspladser. Kan du ikke få nok af dejlige strande og krystalklart havvand, kan du sætte kurs mod smukke og fredelige Anse La Raie på den nordligste top eller rolige og vidunderlige Blue Bay i en lagune ved den sydøstlige kyst, der byder på fint sand og mange farverige fisk. Mulighederne bliver mange på din ferie på Mauritius, når du lejer bilen her hos Sixt.
Afsted i en Sixtbil

Afsted i en Sixtbil

Lad os tage hånd om alt det praktiske i forbindelse med din billeje i Pointe Aux Piments, så du kan lægge al din energi i at planlægge det sjove til ferien. Du slipper for at skulle vente på forsinkede busser eller trænges med andre rejsende på din ferie, når valget falder på en Sixtbil, hvor du kan køre direkte til de afsides strande og spændende seværdigheder, som øen har at byde på. Skab dig et overblik over de mange kvalitetsbiler og tilbehør ved Sixt Biludlejning i Pointe Aux Piments på hjemmesiden og bestil eksempelvis din økonomibil, stationcar eller 4x4'er telefonisk eller online. Bemærk blot, at Sixt sikrer dig et køretøj fra din bookede bilkategori, men at vi ikke kan garantere en specifik bilmodel ved forhåndsreservation.
Show more
Godt at vide når du lejer i Pointe aux Piments
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Pointe aux Piments.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Pointe aux Piments?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Pointe aux Piments. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Pointe aux Piments?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Pointe aux Piments
Kan jeg booke et langtidslejemål i Pointe aux Piments?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Pointe aux Piments?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Pointe aux Piments

Vis mere