Billeje i Bain Boeuf

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Bain Boeuf

Sixt Biludlejning i Bain Boeuf

Sixt Biludlejning i Bain Boeuf

Tjek meget gerne det alsidige sortiment af førsteklasses køretøjer ved Sixt Biludlejning i Bain Boeuf, så du i et snuptag finder favoritten til rejsen rundt på Mauritius. Ved at leje en bil til ferien eller forretningsrejsen letter du transporten for dig selv. Bestil eksempelvis en rummelig stationcar eller komfortabel økonomibil hos Sixt, der tager dig direkte til seværdighederne og oplevelserne. Med billeje i Bain Boeuf starter du ud på den nordlige spids af øen og har hurtig adgang til nogle af Mauritius' smukkeste sandstrande samt interessante attraktioner. Med udlejningsbilen fra Sixt er der desuden intet, der forhindrer dig i at udforske resten af denne østafrikanske ø.Du finder nemt det helt rigtige køretøj hos Sixt til din rejse og kan dermed nyde alt, hvad Mauritius har at byde på. Når du udgår fra en afdeling i Bain Boeuf, har du ligeledes kort køreafstand til magiske palmestrande. Nyd meget gerne den smukke nordkyst og de fantastiske sandstrande ved Cap Malheureux og Calodyne eller hvad med at parkere Sixtbilen for at tage med en katamaran ca. 10 km nordpå til den lille paradisø Île Plate, der har kridhvidt sand, azurblåt havvand med farverige fisk samt masser af rekreative områder. Få desuden lidt mere ud af opholdet med udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Bain Boeuf ved at udforske de dele af øen, du er spændt på at se mere af. Tag eksempelvis gerne den godt 85 km lange køretur til halvøen Le Morne Brabant ved den sydvestlige kyst, hvor du bl.a. kan slappe af på stranden eller vandre ved bjerget, der byder på en mageløs udsigt fra toppen over den omgivende lagune. Lej allerede i dag en bil hos Sixt.
Få fuld frihed på Mauritius med en Sixtbil

Få fuld frihed på Mauritius med en Sixtbil

Tag dagen, som den kommer, og bliv herre over din egen rejse med den lejede bil fra Sixt. Sixtbilen kan tage dig til selv de mest afsides områder, og vores robuste og moderne køretøjer kan tage dig ind i selv den vildeste natur. Udover udlejningsbiler af høj kvalitet kan du også få gavn af vores praktiske ekstraudstyr ved Sixt Biludlejning i Bain Boeuf. Bestil for eksempel en tryg autostol til barnet, tegn en dækning eller få hjælp af GPS'en, når du skal rundt på øen. Kontakt gerne Sixtteamet med eventuelle spørgsmål i forbindelse med billeje i Bain Boeuf, og så hjælper vi med at designe bestillingen helt efter dine behov.
Show more
Godt at vide når du lejer i Bain Boeuf
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bain Boeuf.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bain Boeuf?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bain Boeuf. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bain Boeuf?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 3 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(4,5)

FAQs om lejemål i Bain Boeuf

Kan jeg booke et langtidslejemål i Bain Boeuf?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bain Boeuf?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Bain Boeuf

Vis mere