Billeje i Graekenland

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Graekenland

Mest populære i Graekenland

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Athen Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Graekenland

Sixt Biludlejning i Grækenland

Sixt Biludlejning i Grækenland

Hvem drømmer ikke om at tage et smut til Grækenland og opleve de mange fantastiske øer? Grækenland opleves bedst, når du har adgang til dit eget køretøj, og vi kan derfor varmt anbefale, at du kigger nærmere på vores sortiment inden for biludlejning i Grækenland. Med billeje i Grækenland kan du stoppe op, når du rammer den smukke solnedgang, templerne i Athen eller den hyggelige græske taverna. Med en lejebil stopper du ganske enkelt, når du vil. Lej en bil her og nu og få Grækenlands skønhed helt ind under huden. Grækenland har virkelig noget for enhver smag. Her kan du nyde et behageligt klima, dejlige strande, azurblåt vand, historiske seværdigheder og lækker mad. Vejene er ofte gode i Grækenland, men den største udfordring kan være de kringlede veje, som man tit støder på i bjergområderne. Kør derfor forsigtigt og nyd de mange udsigtspunkter, der melder sig på ruten. Med billeje i Grækenland kan du vælge at udgå fra fastlandet eller en af de omkring 2000 vidunderlige øer, hvoraf ca. 140 er beboet. Uanset hvor du begynder rejsen,har du kun en kort køretur til lækre strande og historiske interesssante destinationer. Landets hovedstad Athen byder f.eks. på mange uforglemmelige oplevelser, såsom Akropolis med ruinerne fra Parthenontemplet og Dionysos teatret. Du kan også vælge at køre fra øerne Kreta eller Rhodos, hvor du nemt kan kombinere de historiske oplevelser med naturseværdigheder og afslappende stunder på stranden. Hvad enten du har planer om at køre lange strækninger eller korte ture på rejsen, giver en udlejningsbil dig en helt unik frihed.
Bestil din førsteklasses Sixt bil i dag

Bestil din førsteklasses Sixt bil i dag

Vi på Sixt vil gøre det så enkelt som muligt for dig at leje din drømmebil, uanset om det er til ferien eller forretningsrejsen. Derfor har vi gjort bestillingsprocessen enkel, og du kan nemt leje en bil på vores hjemmeside eller blot ved at gribe telefonen og ringe til et af vores kontorer. Vælg din ønskede bilkategori, uanset om det er en økonomibil, en stationcar eller en 4x4, du går efter, og bestil ekstraudstyret, der højner netop din oplevelse med billeje. Bilen står og venter på dig ved Sixt Biludlejning i Grækenland,og vores professionelle medarbejdere hjælper dig gerne med at få styr på de enkelte detaljer. Vi glæder os til at aflevere nøglerne til dig, når du ankommer.
Show more
Godt at vide når du lejer i Graekenland
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Graekenland?
For at leje bil hos SIXT i Graekenland skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Graekenland.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Graekenland?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 6001 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

FAQs om lejemål i Graekenland

Kan jeg booke et langtidslejemål i Graekenland?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Graekenland?