Billeje i Zákynthos Lufthavn

 

Vejvisning til Zákynthos Lufthavn filial

Adresse

Odos Aerodromiou, 29100 Zakynthos, Graekenland
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdage
08:00 - 20:00

Vores services ved Zákynthos Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Er drømmen en rundrejse i Grækenland, kan du passende inddrage Sixt Biludlejning i Zakynthos Lufthavn (ZTH) i planerne, så vi kan leje dig bilen, der bringer dig ud på adskillige udflugter overalt på øen. Zakynthos ligger i den østlige del af Middelhavet og er omkranset af Det Ioniske Hav. Når du bestemmer dig for at leje bilen i Zakynthos Lufthavn, starter du ud på den sydøstlige del af øen, ikke langt fra nogle af øens bedste strande og naturområder. Tag kontakt til Sixt, så vi sammen kan finde den rigtige bil til turen.
Tag Sixtbilen til marineparker og kridhvide strande

Tag Sixtbilen til marineparker og kridhvide strande

Zakynthos er som ø nok bedst kendt for sine fantastiske sandstrande, men tilbyder også fred og ro for dig, der gerne vil søge lidt væk fra partyøerne. Tag for eksempel bilen hen i Zakynthos marinepark mod syd eller den smukke Daphne Beach mod sydvest, der byder på kridhvidt sand og krystalklart havvand. Med Sixts billeje i Zakynthos Lufthavn kan du naturligvis også begive dig mod nord, hvor du bl.a. finder det sjove vandland Water Village, det venetianske slot og den betagende bugt Navagio, hvis sandstrand er omgivet af klipper.
Vi imødekommer dine forventninger til udlejningsbilen

Vi imødekommer dine forventninger til udlejningsbilen

Når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Zakynthos Lufthavn, bliver du herre over din egen rejse. Vælg et hæsblændende tempo med masser af seværdigheder på listen eller tag det stille og roligt med flere afstikkere til stranden. Det er helt op til dig at vælge køretøjet, der lever op til dine forventninger, og vi tilbyder som virksomhed alt fra økonomibiler og firehjulstrukne køretøjer til komfortable stationcars og sportsvogne. Billeje i Zakynthos Lufthavn giver dig kort sagt masser af frihed. Sixt er tilmed et af de mest pålidelige brands inden for biludlejningsbranchen, idet vi har udlejet biler siden 1912.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Zákynthos Lufthavn

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Zákynthos Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Zákynthos Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Zákynthos Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Zákynthos Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 78 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Zákynthos Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Zákynthos Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Zákynthos Lufthavn

Vis mere