Billeje i Crete

 

Mest populære i Crete

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kreta Heraklion Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Crete

Sixt Biludlejning på Kreta

Sixt Biludlejning på Kreta

Kreta er den største af de græske øer og tiltrækker hvert år tusindvis af besøgende fra nær og fjern. Hver dag lander de forventningsfulde turister og forretningsfolk i lufthavnen, og med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning kommer du hurtigt videre til din endelige destination på Kreta. Vi står klar med rådgivning om billeje på Kreta, forsikring og ekstraudstyr, så du kan skræddersy en lejebil lige efter dine personlige behov. Book online eller ring til vores kontor og få personlig vejledning. Lej en bil hos Sixt og få mest muligt ud af din tur til det dejlige Grækenland! Med et bredt udvalg af førsteklasses udlejningsbiler hjælper Sixt Biludlejning på Kreta dig, så du nemt og belejligt kan udforske denne populære perle af en ø. Du kan være ganske sikker på, at alle vores biler er uptodate, så du får den optimale køreoplevelse. Vælg mellem fede sportsvogne og cabrioleter, der let kan sno sig rundt på de snørklede klippeveje, eller større, familievenlige modeller med plads til alle. Hvad enten du reserverer her på siden eller giver os et ring, kan du vælge blandt forskelligt ekstraudstyr. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen, når du lander!
Med bil tilbage i tiden

Med bil tilbage i tiden

Kreta, et af de mest besøgte steder i Grækenland, tiltrækker folk af mange forskellige grunde. Øen er spækket med historiske såvel som arkæologiske og arkitektoniske højdepunkter. Med en lejebil kommer du let og belejligt rundt mellem de mange seværdigheder, samtidig med at du kan nyde udsigten over det smukke hav, når du triller rundt i dit eget tempo. Gå ikke glip af en tur til Knossos, et bronzealderfund, som betragtes som Europas ældste by. Tag derefter bilen til Heraklion Arkæologiske Museum og fortsæt din tidsrejse gennem museets imponerende samlinger, bl.a. med fund fra Knossos. Uanset hvordan din rejseplan for Kreta ser ud, får du mest muligt ud af turen med billeje på Kreta!
Ren afslapning i det græske øhav

Ren afslapning i det græske øhav

Vær overhovedet ikke bekymret, hvis du er mere til sand og vand end til historie og arkitektur. Kreta har nogle af Europas smukkeste strande, og med en udlejningsbil fra Sixt kan du bruge ferien på beachhopping. Tag bilen rundt til bl.a. Balos og Elafonissi strandene og find din egen personlige favorit. Lad bilen stå, mens du tager en velfortjent dukkert i det krystalklare vand, før du kører videre langs de mange betagende kyster i Grækenland.
Show more

Godt at vide når du lejer i Crete

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Crete?
For at leje bil hos SIXT i Crete skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Crete.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Crete?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Crete. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 1428 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,6)
Vejen til SIXT
(4,5)

FAQs om lejemål i Crete

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Crete?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Crete?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Crete?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?