Billeje i Thessaloniki

 

Mest populære i Thessaloniki

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Thessaloniki Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Thessaloniki

Sixt Biludlejning i Thessaloniki

Sixt Biludlejning i Thessaloniki

Som feriedestination er Grækenland måske nok særligt kendt for hovedstaden Athen og øer som Kreta, men landet har et væld af andre interessante byer. Lej en bil i Thessaloniki og oplev Grækenlands næststørste by ud mod vandet, hvor du både får et dynamisk studieliv, et fantastisk caféliv og en fascinerende rejse ind i det antikke Grækenland. Sixt Biludlejning i Thessaloniki er vejen frem, hvis du foretrækker selv at bestemme tempoet på rejsen og vil tage på opdagelse på egen hånd. Du reserverer din foretrukne kategori ved at ringe til os eller ved at klare bestillingen over nettet. På turen rundt i Thessaloniki kan du køre langs den smukke havnepromenade og få et kig ud mod vandet, der omgiver byen. Promenaden kaldes Leoforos Nikis og er et ægte samlingssted for både lokale og turister, og får du lyst til at fiske, er det skam også en mulighed. Thessaloniki er i øvrigt en skøn studieby og emmer derfor af liv, når du bevæger dig rundt mellem de mange taverner. Denne græske feriedestination kan også tilbyde dig et væld af historiske seværdigheder, såsom Det Hvide Tårn, ligesom du kan udforske både byzantinske kirker og romerske ruiner på turen rundt i byen. Et godt udgangspunkt er det antikke forum. Er du interesseret i at besøge Thessaloniki, har byen sin egen lufthavn. Herfra kan du nemt udnytte Sixt biludlejning i Thessaloniki og fortsætte turen på fire hjul. Søger du udflugtsmål i nærheden, kunne Olympysbjerget være en oplagt mulighed. Thessaloniki ligger ca. 520 km nord for Athen.
Sixt i Grækenland

Sixt i Grækenland

Hos Sixt tilbyder vi dig en fleksibel billeje i Thessaloniki, hvor du selv vælger kontor, den ønskede kategori og eventuelt ekstraudstyr. Vi skræddersyr kort sagt en individuel pakke, der passer perfekt til dine behov, hvad enten det drejer sig om en forretningsrejse, et kortere weekendophold eller en længere kør selv ferie i Thessaloniki. Der er god fornuft i at vælge netop Sixt som leverandør af din udlejningsbil. Vi har en bred ekspertise inden for biludlejning, og med vores favorable priser, førsteklassesbiler og altid professionelle service, er du i sikre hænder, når turen går til en af vores græske kontorer. Husk blot, at du vælger den ønskede udlejningsbil ud fra kategori og ej bestemte modeller. Billeje i Thessaloniki kan nemt bestilles allerede i dag, og herfra er det blot at planlægge, hvad du skal nå at se på turen rundt i det smukke Grækenland.
Show more

Godt at vide når du lejer i Thessaloniki

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Thessaloniki?
For at leje bil hos SIXT i Thessaloniki skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Thessaloniki.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Thessaloniki?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Thessaloniki. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 1062 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Thessaloniki

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Thessaloniki?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Thessaloniki?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Thessaloniki?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Thessaloniki

Vis mere