Billeje i Mykonos

 

Mest populære i Mykonos

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Mykonos Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Mykonos

Sixt Biludlejning på Mykonos

Sixt Biludlejning på Mykonos

Er drømmen at tage et smut forbi Grækenland og nyde de kilometerlange strande med udsigt til turkisblåt hav? Lej en bil på Mykonos og lad drømmen få næring. Med Sixt Biludlejning på Mykonos får du endvidere adgang til nogle af markedets bedste udlejningsbiler, og prisen er den helt rigtige! Hos os kan du leje alt fra økonomibiler til stationcars, sportsvogne og cabrioleter. Der er frit valg på alle hylder, så læs mere under det ønskede Sixt kontor. Din udlejningsbil kan reserveres allerede i dag. Mykonos er et godt valg, hvis du søger efter en ferieø, der kan leve op til det græske feriebillede med maleriske landskaber, gyldne strande, farverige boliger og historisk interessante seværdigheder. Mykonos er en del af Kykladerne iDet Ægæiske Hav, der også tæller øer som Santorini og Naxos. Med billeje på Mykonos bliver der rig mulighed for at køre ud mod havnene og tage på øhop. En nærliggende mulighed er Delos, der menes at være Apollons fødested. De arkæologiske udgravninger er omdrejningspunktet for øen. Mykonos kan også tilbyde dig seværdigheder som den hvide, asymmetriske kirke, Panagia Paraportiani, de venetianske vindmøller og Det Lille Venedig, hvor bylivet er mindst ligeså farverigt som husene. I folkemunde kaldes Mykonos for Grækenlands Ibiza, og du ved snart hvorfor, når du vælger biludlejning på Mykonos, der er et kosmopolitisk midtpunkt i Middelhavet. Øen er også kendt for sine mange lækre strande, og du får svært ved at vælge en favorit. Måske bliver det Paraga Beach eller Paradise Beach, eller måske finder du din helt egen private strand i en af de mindre byer på øen.
Oplev Grækenland med Sixt

Oplev Grækenland med Sixt

Det er super nemt at vælge billeje på Mykonos. Ring direkte til os eller kontakt os via hjemmesiden, hvor vi har oplistet de forskellige udlejningskategorier. De spænder ret vidt, alt efter det ønskede kontor, og de enkelte udlejningsbiler kan udstyres med det ønskede ekstraudstyr. Det kunne f.eks. være en GPS, der fører dig fra hovedbyen Chora og videre ud på Mykonos. Vores udlejningsbiler er kendt for deres høje standard, der indebærer, at de gerne har kørt under 25.000 km. Bilerne er naturligvis også gennemtjekket, så du får en toptunet bil til turen. Vælger du at opleve Grækenland i selskab med Sixt Biludlejning, bliver din rejsepartner et af verdens største udlejningsselskaber. Et velrenommeret selskab, hvis rødder kan spores helt tilbage til 1912. I dag har vi etableret kontorer verden over.
Show more

Godt at vide når du lejer i Mykonos

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Mykonos?
For at leje bil hos SIXT i Mykonos skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mykonos.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Mykonos?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Mykonos. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 313 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Køretøjet
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,6)

FAQs om lejemål i Mykonos

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Mykonos?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mykonos?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mykonos?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Mykonos

Vis mere