Billeje i Paros

 

Mest populære i Paros

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Paros Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Paros

Sixt Biludlejning Paros

Sixt Biludlejning Paros

Grækenland er et yndet feriemål blandt mange, men hvis du vil udforske en af landets lidt mindre og mere fredfyldte øer, bør du overveje en bil fra Sixt Biludlejning Paros. Den dejlige, græske ø ligger i Det Ægæiske Hav og i den sydlige del af øgruppen Kykladerne. Paros er en af øgruppens største og er placeret mellem Naxos og Antiparos. Lej en bil hos Sixt og udforsk charmerende Paros, der bl.a. byder dig på en rundrejse blandt spændende oplevelser og seværdigheder, herunder vidunderlige sandstrande, fascinerende bygninger samt smuk natur og interessante grotter. Kontakt Sixt teamet, hvis du skulle have spørgsmål, og så hjælper vi dig med at planlægge bilrejsen.Med Sixt billeje på Paros bliver det noget behageligere og sjovere at udforske øens seværdigheder, da du kan planlægge turene, som du ønsker det. Drop busserne og scooterne og få al den komfort, du ønsker dig med en lejet bil! Styr gerne Sixt bilen mod Parikia, som er regionens idylliske og maleriske hovedstad. I den hvide by kan du nyde enestående, kykladisk arkitektur samt gode butikker, restauranter og barer i byens mere moderne del. Betragt Parikias gamle bydel samt de byzantinske kirker og oplev gerne solnedgangen fra en af byens livlige taverner. Du kan desuden køre til Psychopiana og Butterfly Valley, hvor du kan opleve tusindvis af sommerfugle, besøge det interessante arkæologiske museum eller nyde nogle af Grækenlands vidunderlige strande, såsom Kolymbithres Beach eller den fredfyldte Lageri Beach. Lej en bil fra Sixt Biludlejning Paros og find dit yndlingsspot.
Sixt tager hånd om dig på ferien

Sixt tager hånd om dig på ferien

Det er helt enkelt og hurtigt at bestille et køretøj fra Sixts velassorterede sortiment. Foretag billeje på Paros online eller ved at ringe til Sixt teamet. Du finder udvalget af kvalitetsbiler på Sixt hjemmesiden, og vi guider dig gerne, så du finder den perfekte udlejningsbil. Tag dig tid til at gennemse vores brede udvalg af førsteklasses køretøjer, der bl.a. består af moderne og komfortable stationcars, 4x4%u2019er, økonomibiler og sportsvogne, inden du vælger den ideelle udlejningsbil. I forbindelse med din reservation af bilen ved Sixt Biludlejning Paros kan du også tilføje diverse tjenester og tilbehør. Book f.eks. børnesæder, GPS navigation, dækning af flere førere eller ubegrænset kilometertal. Professionelle Sixt gør sit ypperste for, at du skal få en optimal køreoplevelse på græske Paros. Som biludlejningsselskab er vi et af de største i branchen, og vi har tjek på enhver detalje, så stol trygt på vores kompetencer!
Show more

Godt at vide når du lejer i Paros

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Paros?
For at leje bil hos SIXT i Paros skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Paros.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Paros?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Paros. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 107 anmeldelser
Efter aflevering
(5,0)
Aflevering af køretøj
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(4,9)

FAQs om lejemål i Paros

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Paros?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Paros?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Paros?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Paros

Vis mere