Billeje i Thessaloniki Lufthavn

 

Mest populære i Thessaloniki Lufthavn

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Thessaloniki Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Thessaloniki Lufthavn filial

Adresse

Makedonia AP,Mikras Thessalon., 551 03 Thessaloniki, Graekenland
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 23:00
Helligdage
07:00 - 23:00

Vores services ved Thessaloniki Lufthavn

Sixt Biludlejning i Thessaloniki Lufthavn

Sixt Biludlejning i Thessaloniki Lufthavn

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Thessaloniki Lufthavn (SKG) og oplev Grækenlands næststørste by, der mikser det mondæne med de hippe vibes. Byen prydes dog af smukke byzantinske monumenter, hvorfor du er landet i en ret charmerende smeltedigel, der uden videre kan konkurrere med hovedstaden Athen. Med billeje i Thessaloniki Lufthavn har du imidlertid alle muligheder for at tage på udflugt mellem de to byer, så du selv kan sammenligne. Køretiden ligger på ca. 5 til 7 timer, alt efter rute. Vores afdeling i Thessaloniki Lufthavn tilbyder dig alt fra økonomibiler til stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Så ring til os allerede i dag, hvis du står og skal bruge en udlejningsbil i Thessaloniki.
Kør rundt i Thessaloniki med Sixt

Kør rundt i Thessaloniki med Sixt

Thessaloniki Lufthavn ligger ca. 14 km uden for byen Thessaloniki, der ligger i den nordlige del af Grækenland. Har du valgt billeje i Thessaloniki Lufthavn, er du straks klar til at besøge de mange seværdigheder i bykernen, der bl.a. huser Det Hvide Tårn. Et tårn, der af statur minder ret meget om vores eget Rundetårn. Du kan også svinge bilen forbi havnepromenaden eller en af de mange hyggelige taverner, der emmer af græsk stemning. Med egen bil har du også mulighed for at tage turen mod Halkidiki, hvor der både venter strande og en oplevelse for alle sanser. Sixt Biludlejning i Thessaloniki Lufthavn giver dig chancen for at opleve byens mange facetter.
Sixts biludlejningsservice, et smart valg

Sixts biludlejningsservice, et smart valg

Billeje i Thessaloniki Lufthavn er et smart valg, når du ønsker at kombinere det forudsigelige med det uforudsigelige. Tilvælg en GPS hos vores Sixtteam og kør ud i landskabet. Måske lander du i en af de hyggelige landsbyer, eller måske finder du nogle af de bedste markeder i byen. Alt er muligt med en udlejningsbil fra Sixt!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Thessaloniki Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Thessaloniki Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Thessaloniki Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Thessaloniki Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Thessaloniki Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 864 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Thessaloniki Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Thessaloniki Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Thessaloniki Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Thessaloniki Lufthavn

Vis mere