Billeje i Santorini Lufthavn

 

Mest populære i Santorini Lufthavn

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Santorini Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Santorini Lufthavn filial

Adresse

Road Messaria, Ancient Thira, 84700 Santorini, Graekenland
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 23:00
Helligdage
08:00 - 23:00

Vores services ved Santorini Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Kom over stepperne, når du besøger græske Santorini, der er en del af øgruppen Kykladerne. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Santorini Lufthavn (JTR) og kør frem og tilbage, når du har brug for det. Der bliver samtidig plads til de spontane indfald, hvad enten det gælder strande, små taverner eller øens unikke natur i form af klippeformationerne. Lufthavnen ligger nær kystbyen Kalmari, som naturligvis også bør udforskes. Billeje i Santorini Lufthavn kan reserveres med øjeblikkelig virkning, men kan også bookes ved ankomsten til kontoret.
Gør klar til græske forkælelser

Gør klar til græske forkælelser

Santorini er lig med et rustikt landskab, flotte solnedgange og hvide strande, der lægger op til et ophold, hvor både kulturen, historien og livsnyderiet er i centrum. Når du har styr på din billeje i Santorini Lufthavn, er du klar til at lægge vejen forbi øens hovedstad Fira med arkæologiske museer og hyggelige restauranter. Tag derefter Sixtbilen op langs vestkysten for en promenadetur af de helt særlige og slut gerne dagen af i Oia. Her finder du de typiske hvidkalkede huse med blå tage, snævre brostensgader, lyden af Det Ægæiske Hav, som slår ind mod de store klipper, som byen er bygget på, og de hyggelige små taverner. Inddrag Sixts biludlejning i Santorini Lufthavn, når du planlægger en rejse til Santorini!
De mange tilvalg med Sixt

De mange tilvalg med Sixt

Som regel udgøres vores sortiment af personbiler, stationcars, 4x4'er samt sportsvogne og cabrioleter. ¬Vi skræddersyr gerne en løsning til dig, der får brug for ekstraudstyr eller andre services. Hvorfor vælge en standardløsning, når du kan få unikke løsninger med Sixt? Skulle der melde sig spørgsmål om vores mere end 100 år i branchen, de tusindvis af kontorer på verdensplan eller vores driftssikre og prisvenlige biler, så kan du altid kontakte os. Gør klar til Grækenlandsrejsen sammen med Sixt!
Show more

Godt at vide når du lejer hos Santorini Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Santorini Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Santorini Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Santorini Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Santorini Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 402 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Santorini Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Santorini Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Santorini Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Santorini Lufthavn

Vis mere