Billeje i Ukraine

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Ukraine

Oplev Ukraine

Sixt Biludlejning i Ukraine

Sixt Biludlejning i Ukraine

Lej en bil hos Sixt i dag og afhent den, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Ukraine. Sixt tilbyder dig førsteklasses udlejningsbiler og fremragende ekstraudstyrtil favorable priser. Vi står klar til at hjælpe dig med alle detaljer om billeje i smukke Ukraine, så du kan fokusere på at nyde ferien eller forretningsrejsen. Lyder det som noget for dig? Lej din drømmebil i dag og glæd dig til en uforglemmelig rejse.Ukraine byder dig indenfor til en varieret natur med bjerge, skove, stepper og en smuk kystlinje ud mod Sortehavet. Det er generelt nemt at være i bil i Ukraine. Husk blot, at Ukraine ikke er med i EU, og at du derfor skal skaffe en forsikring, som gælder uden for unionen. Når det er på plads, er det på tide at udforske landets historiske seværdigheder, de små hyggelige byer, smukke kirker og slotsruiner, som du nemt kan besøge i din udlejningsbil. Besøg hovedstaden Kiev for at opleve gyldne kirkekupler, hyggelige pladser og smukke paladser og styr bilen mod det imponerende Kievo Pecherska Lavra kloster, som er med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Du kan også tage mod den smukke kyst ved Sortehavet, hvor du kan nyde de mange flotte klipper og gamle bygninger. Eller hvad med at besøge nogle af Ukraines mange bjerge for at vandre eller landets søer og floder, der er et ideelt sted at finde fiskestangen frem.
Med Sixt lejebilen rundt i fascinerende Ukraine

Med Sixt lejebilen rundt i fascinerende Ukraine

Sixt har mange års erfaring med at udleje biler til kunder over hele verden. Vi tilbyder kvalitetsbiler til forskellige miljøer, alt fra økonomibiler til stationcars og 4x4. Du kan ligeledes nemt foretage tilvalg som GPS navigation og autostole, tilføje yderligere et navn på lejekontrakten og vælge mellem forskellige beskyttelsespakker. Vores mål er, at du skal føle dig tryg og tilfreds med Sixt billeje i Ukraine. Bestillingen klarer du nemt via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores hjælpsomme team.Vi står altid til rådighed, hvis der melder sig spørgsmål før, under og efter rejsen. Biludlejning i Ukraine er derfor bestemt en mulighed, du bør overveje nærmere.
Show more
Godt at vide når du lejer i Ukraine
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Ukraine?
For at leje bil hos SIXT i Ukraine skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ukraine.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Ukraine?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 14 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)
Aflevering af køretøj
(5,0)

FAQs om lejemål i Ukraine

Kan jeg booke et langtidslejemål i Ukraine?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Ukraine?