Billeje i Lviv

 

Mest populære i Lviv

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Lviv Hovedbanegård der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Lviv

Sixt Biludlejning i Lviv

Sixt Biludlejning i Lviv

Læg vejen forbi Sixt Biludlejning i Lviv. Du kan faktisk møde os allerede i lufthavnen, hvis det er det, du ønsker dig. Her kan du både afhente og returnere din bil døgnet rundt. Med billeje i Lviv får du optimale betingelser for at få mest muligt ud af opholdet, og du har friheden til at gøre og se, hvad du vil. Lviv kommer med sin spændende historie og sin hyggelige atmosfære helt sikkert til at gøre indtryk på dig, og uanset om det er kulturen, historien eller forretningerne, der bringer dig til byen, rejser du givetvis herfra igen med en masse gode minder i bagagen. Lej en bil i dag, enten ved at ringe direkte til kontoret eller reservere din billeje i Lviv over nettet. Lviv er en af Ukraines mest elskede turistdestinationer. Det første, man lægger mærke til, er de utroligt velbevarede bygninger i den gamle bydel. Lviv er sluppet heldigt igennem både Anden Verdenskrig og den efterfølgende Sovjettid. Den gamle bydel er sågar blevet optaget på UNESCO Verdensarvsliste og er et af verdens bedste eksempler på en unik blanding af tysk, italiensk og østeuropæisk arkitektur. Når man udforsker den gamle by, må man heller ikke snyde sig selv for den berømte markedsplads med det flotte rådhus samt de mange forskellige kirker, der understreger Lvivs historie som en mangfoldig og multikulturel by. Den gamle bydel er Lvivs helt store trækplaster, og her kan man sagtens tilbringe adskillige timer. Savner man imidlertid en køretur i det grønne, byder byen også på mere end 20 parker og hele 3 botaniske haver. Lviv er med andre ord afslapning, kultur og historie i ét. Uanset om du er til det ene eller det andet eller ganske enkelt vil gribe øjeblikket og lade dig inspirere, skuffer byen dig aldrig. Tag kontakt til Sixt Biludlejning i Lviv, og så hjælper vi dig, når du skal skabe gode ferieminder.
God service og gode biler hos Sixt

God service og gode biler hos Sixt

Du finder Sixt Biludlejning flere steder i byen, så uanset rejseform og ankomsttidspunkt har du straks mulighed for at sætte dig bag rattet i en lækker udlejningsbil, så du kan komme til hotellet og få hvilet ud, inden eventyret tager sin begyndelse. Vi kan tilbyde alt lige fra stationcars til cabrioleter og 4x4, så hos os finder du helt sikkert en løsning, der passer til netop dine behov. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Show more

Godt at vide når du lejer i Lviv

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Lviv?
For at leje bil hos SIXT i Lviv skal du være minimum 25 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Lviv.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Lviv?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Lviv. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 8 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)

FAQs om lejemål i Lviv

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Lviv?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Lviv?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Lviv?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Lviv

Vis mere