Billeje i Zaporizjzja Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Zaporizjzja Lufthavn filial

Adresse

Donetske Shosse, 69000 Zaporizhia, Ukraine
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00

Vores services ved Zaporizjzja Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Opdag Ukraine i en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Zaporizjzja Lufthavn (OZH)! Hvis du lejer bilen inden din afrejse, opnår du flere fordele, og en af de vigtigste er trygheden ved at vide, at der er fuldt ud styr på billejen, når du står i den ukrainske lufthavn. Med valget af Zaporizjzja Lufthavn starter du ud i den sydøstlige del af landet, og vores biler har masser af plads til ekstraudstyr, hvis du eksempelvis medbringer ting til den aktive ferie.
Et smut forbi øen Khortytsia eller Sortehavskysten?

Et smut forbi øen Khortytsia eller Sortehavskysten?

Zaporizjzja ligger i den sydøstlige del af landet ved floden Dnepr, der løber ud i Sortehavet. Det er ideelt at have en Sixtbil til rådighed, når du skal udforske nærområdets mange muligheder, da du selv bestemmer tempoet for turen og kan foretage de spontane udflugter, der falder dig ind. Med billeje i Zaporizjzja Lufthavn kan du eksempelvis køre ud på øen Khortytsia, som ligger i floden Dnepr og tilbyder en naturskøn pause fra byen, ligesom du kan vælge at besøge det regionale museum i Zaporizjzja. Hvis du er lidt mere eventyrlysten, kan du desuden sætte kurs mod storbyen Odessa i sydvest ved Sortehavskysten. Tag eksempelvis ned til Arcadia Beach med flere hyggelige restauranter og barer.
Masser af fleksibilitet med Sixt

Masser af fleksibilitet med Sixt

I forbindelse med billeje i Zaporizjzja Lufthavn giver vi dig den ultimative frihed og fleksibilitet, hvilket er perfekt for dig, der drømmer om at være en fri fugl på rejsen. Afhent bilen hos teamet på Sixtkontoret og lad os sammen lægge en slagplan for afhentningen, der passer ideelt til dine rejseplaner. Gennemse på forhånd vores brede sortiment inden for førsteklasses biler og ekstraudstyr her på hjemmesiden, ring til os for yderligere rådgivning eller vent med at leje bilen, til du ankommer hos Sixt Biludlejning i Zaporizjzja Lufthavn.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Zaporizjzja Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Zaporizjzja Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Zaporizjzja Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Zaporizjzja Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Zaporizjzja Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Zaporizjzja Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Zaporizjzja Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Zaporizjzja Lufthavn

Vis mere