Billeje i Kijev

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Kijev

Sixt Biludlejning i Kiev

Sixt Biludlejning i Kiev

Med Sixt Biludlejning i Kiev er du klar til at udforske Ukraines hovedstad med alt, hvad byen har at tilbyde inden for kultur, historie og forlystelser. Vi sørger for, at du får fleksibiliteten til at være spontan, så du skaber nogle rammer, der passer til din rejseform. Kiev har en lang og spændende historie, og med en udlejningsbil kommer du nemt og hurtigt rundt til både de berømte botaniske haver, charmerende små øer i Dnieperfloden eller det store frilandsmuseum ved Pyrohiv udenfor byen. Der er nok at se, så book Sixt billeje i Kiev allerede i dag.Kiev har noget for enhver, uanset om du går målrettet efter at lære mere om byens lange historie, som er en naturlig del af det russiske imperium og Sovjetunionen, eller du hellere bare vil tage på opdagelse og suge stemningen til dig. Kiev er en moderne storby med flere millioner indbyggere, men det er samtidig en grøn by, hvor der hersker en afslappet atmosfære. Man hævder eksempelvis, at man om sommeren kan gå fra den ene ende af byen til den anden, uden at forlade skyggen takket være de mange parker og alleer. Hvis du rejser til Kiev, er det dog ikke kun de grønne områder, der lokker. Kievs centrum summer nemlig af liv på de talrige restauranter, barer og cafeer, og her får du helt sikkert både sulten og tørsten stillet i de hyggelige omgivelser. Året rundt kan du nærstudere de flotte gamle bygninger, kirker og monumenter, før mørket sænker sig, og det bliver tid til at udforske de kulinariske fristelser. Du kan også bruge dagen på et af Kievs mange fantastiske museer. Her finder du helt sikkert noget, der fanger din interesse, uanset om det gælder moderne kunst eller Anden Verdenskrig.
Kvalitetsbiler til rigtig gode priser

Kvalitetsbiler til rigtig gode priser

Med Sixt Biludlejning er du godt rustet til opholdet i Kiev. Foruden den velkendte gode service kan du selvfølgelig også forvente dig kvalitetsbiler med alt tænkeligt ekstraudstyr. Vi gør altid alt, hvad vi kan for at finde en løsning, der passer til lige netop dig. Observér blot, at du lejer din bil ud fra de forskellige kategorier og altså ikke specifikke bilmærker. Hos flere af vores kontorer har du desuden mulighed for at afhente og returnere din bil døgnet rundt, så du får en endnu større fleksibilitet med din billeje i Kiev. Sixt Biludlejning bringer dig et skridt nærmere drømmeferien!
Show more
Godt at vide når du lejer i Kijev
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kijev.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kijev?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kijev. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kijev?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 16 anmeldelser
Køretøjet
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV
FAQs om lejemål i Kijev
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kijev?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kijev?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?