Billeje i Odessa

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Odessa

Sixt Biludlejning i Odessa

Sixt Biludlejning i Odessa

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Odessa, en sand perle direkte ved Sortehavet. Her kan du både slappe af, bade og dykke ned i Ukraines lange og fascinerende historie. Hos Sixt Biludlejning i Odessa er teamet klar til at finde den helt rigtige billøsning til dig, så du får maksimal fleksibilitet til at vælge, hvad du vil se under køreturene. Med Sixt som samarbejdspartner har du rig mulighed for at komme vidt omkring og samle en masse gode og forskelligartede ferieminder, inden du vender næsen hjemad. Når man nævner Odessa, tænker de fleste automatisk på flotte badestrande langs Sortehavets kyst, og det er der heller ikke noget at sige til. Odessa har nemlig en lang tradition som populær kurby grundet det milde klima. Turister valfarter hvert år til Odessa. Selvom det er skønt at sole sig på stranden eller promenere langs kysten, må du dog ikke snyde dig selv for en tur til den gamle bydel, der byder på masser af velbevaret arkitektur. Odessa har traditionelt set været meget påvirket af italiensk kultur, og det ser man meget tydeligt i bybilledet, der visse steder byder på en stemning, der nærmere leder tankerne hen på Middelhavet end på Østeuropa. Tag en slentretur ned ad Primorsky Boulevarden eller op af Potemkintrappen og nyd den afslappede og hyggelige stemning i en af Europas store, gamle kulturbyer. Odessa har lidt af det hele, og uanset om du vil besøge byens museer eller få sol på kroppen på stranden, er du kommet til det rigtige sted. Vælg allerede i dag Sixt billeje i Odessa.
Sixts billeje i Odessa giver dig fleksibilitet

Sixts billeje i Odessa giver dig fleksibilitet

Uanset om du rejser til Odessa for at slappe af ved Sortehavets kyst eller ønsker at lære mere om Ukraines kultur og historie, kan Sixt Biludlejning i Odessa hjælpe dig med at gøre rejsen til noget helt særligt. Med en udlejningsbil har du fleksibiliteten til at gribe øjeblikket og lægge dine helt egne planer. Vi tilbyder både almindelige personbiler, stationcars og 4x4 på vores kontorer i byen, og derudover har du mulighed for at returnere din bil døgnet rundt samt at afhente den i lufthavnen, hvis du ønsker det. Ring til os eller lej en bil her på hjemmesiden. I forbindelsen med bestillingen kan du også markere flere tilvalg, hvis du f.eks. er interesseret i at få en GPS eller autostol med i bilen. Ubegrænset kilometertal er en anden mulighed.
Show more
Godt at vide når du lejer i Odessa
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Odessa.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Odessa?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Odessa. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Odessa?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 2 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)

FAQs om lejemål i Odessa

Kan jeg booke et langtidslejemål i Odessa?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Odessa?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Odessa

Vis mere