Billeje i Dnipro Lufthavn

 

Vejvisning til Dnipro Lufthavn filial

Adresse

Aeroport 42, 49042 Dnipro, Ukraine
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00

Vores services ved Dnipro Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lad personalet ved Sixt Biludlejning i Dnipropetrovsk Lufthavn (DNK) tage godt imod dig og byde dig varmt velkommen til Ukraine. Denne internationale lufthavn ligger ca. 15 km fra det centrale Dnipropetrovsk, og du når hurtigt alle de vigtigste seværdigheder i din moderne Sixtbil. Udforsk det østlige Ukraine sammen med Sixtteamet i Dnipropetrovsk Lufthavn, der meget gerne bidrager med tips til rejsen og glæder sig til at give dig en god start på opholdet.
Sixt Biludlejning i Dnipropetrovsk Lufthavn med fantastiske førsteklasses biler

Sixt Biludlejning i Dnipropetrovsk Lufthavn med fantastiske førsteklasses biler

Dnipropetrovsk er Ukraines fjerdestørste by, og den var tidligere kendt som et vigtigt center for sovjetiske atomvåben og rumindustrien. I dag er Dnipropetrovsk hjemsted for mange toppolitikere og forretningsmænd. Med Sixt billeje i Dnipropetrovsk Lufthavn kan du nyde byens rige kulturliv og bl.a. besøge det populære Dnipropetrovsk Nationalhistoriske Museum eller byens interessante kunstmuseum. Det er også værd at køre fra Sixt Biludlejning i Dnipropetrovsk Lufthavn mod den smukke domkirke Dnipro eller gå en tur i den dejlige park Taras Shevchenko, der har flotte strande og smukke udsigter. En Sixtbil fra Dnipropetrovsk Lufthavn hjælper dig med at nyde byens skønhed, og samtidig gør du din rejseen tand mere komfortabel.
Hvilke biler lejer du hos Sixt?

Hvilke biler lejer du hos Sixt?

Hvis du leder efter et udlejningskøretøj af høj kvalitet til din rejse, bør du vælge at leje en bil hos Sixt Biludlejning i Dnipropetrovsk Lufthavn. Ved kontoret tilbyder vi en bred vifte af førsteklasses lejebiler, der passer til forskellige krav og rejseselskaber. Du vil kunne finde alt fra smarte økonomibiler til praktiske 4x4-er,og vi tilbyder forskellige modeller, herunder Audi, Mercedes Benz og Mitsubishi. Bemærk blot, at du ikke kan reservere de respektive mærker direkte på vores hjemmeside eller telefonlinje, men udelukkende fra de oplistede kategorier. Lejeaftalen kan naturligvis tilpasses den enkelte kunde hos Sixt Biludlejning i Dnipropetrovsk Lufthavn, bl.a. via services og ekstraudstyr.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Dnipro Lufthavn

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Dnipro Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Dnipro Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Dnipro Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Dnipro Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Køretøjet
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Spørgsmål og svar om lejemål hos Dnipro Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Dnipro Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Dnipro Lufthavn

Vis mere