Billeje i Kijev Borispol Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Kijev Borispol Lufthavn filial

Adresse

Borispol 7, 08307 Kyiv, Ukraine
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00

Vores services ved Kijev Borispol Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Kiev Boryspil Lufthavn (KBP) og oplev hovedstaden i Ukraine, Kiev. Lufthavnen ligger i selve Boryspil, men blot 29 km øst for Kiev. Du får kort sagt den unikke chance for at rejse bil rundt i en hovedstad, der er mildest talt betagende med sine imposante bygningsværker og rige historie. Tag blot Uafhængighedspladsen i byens centrum eller Tjernobylværket, der ligger blot 100 km fra Kiev og fortæller sin helt egen historie. Billeje i Kiev Boryspil Lufthavn kan bookes direkte hos Sixt personalet eller ved at klikke dig videre her på hjemmesiden.
Fra skov og flod til smukke kirker

Fra skov og flod til smukke kirker

Kiev har som hovedstad lidt af hvert, og med billeje i Kiev Boryspil Lufthavn kan første punkt på rejsen måske blive katedralerne Skt. Michaels eller Hagia Sophia, der siges at have ladet sig kraftigt inspireret af konkurrenten i Istanbul. Kirken er med på Verdensarvslisten, udfærdiget af UNESCO. Hovedstaden byder også på et møde med Tjernobylmuseet, den gyldne byport, den charmerende gade Andriyivsky Uzviz eller flodens løb gennem bykernen. Kiev er også en utrolig grøn by, så tag en pause blandt skov og græs, mens du overvejer dine næste programpunkter i Sixt bilen.
En stationcar, 4x4 eller økonomibil?

En stationcar, 4x4 eller økonomibil?

Vi indrømmer, at det kan blive svært at vælge mellem de mange suveræne valgmuligheder hos Sixt Biludlejning i Kiev Boryspil Lufthavn. Fælles for alle vores udlejningsbiler er deres høje kapacitet, lækre indretning og høje komfort. Så vælg ud fra, hvad du skal bruge bilen til, og hvor mange I er med på turen. Husk også at overveje, om I f.eks. skal have os til at levere ekstraudstyr såsom GPS og tagboks. Sixt Biludlejning er yderst kompetente inden for biludlejning, da det har været vores levevej i mere end 100 år. Så test os!
Show more
Godt at vide når du lejer hos Kijev Borispol Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kijev Borispol Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kijev Borispol Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kijev Borispol Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Kijev Borispol Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Latest premium additions to the fleet

Renault Logan MCV
Renault Logan MCV

Spørgsmål og svar om lejemål hos Kijev Borispol Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Kijev Borispol Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?