Billeje
Sydafrika
Oversæt
Sydafrika
Ændre personlige oplysninger

Billeje Sydafrika: Sixt Rent a Car

Hvis du elsker natur og dyreliv, er det helt rigtigt at lade ferien udgå fra Sixt Biludlejning i fantastiske Sydafrika. Du har aldrig langt til dejlige strande, historiske og kulturelle oplevelser, spændende natur og safariparker med eksotiske dyr. Sixt har mange års erfaring inden for branchen, og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den helt rigtige udlejningsbil, som dækker dine behov og ønsker. Lej en bil med Sixt i dag og begynd at planlægge en uforglemmelig rejse til det smukke Sydafrika.

Sixt Biludlejning i Sydafrika

Sydafrika byder på en smuk kystlinje og en helt enorm geografisk og biologisk mangfoldighed. Med en udlejningsbil har du mulighed for at tage på rundrejse i det betagende Sydafrika og kan gøre det helt i dit eget tempo. Det er generelt nemt at køre rundt på landets forholdsvis gode veje, men husk at køre i venstre side af vejen. Hvis din billeje i Sydafrika har udgangspunkt i den smukke storby Cape Town, kan du nyde byens afslappede atmosfære, dejlige strande og internationale køkken. Du kan desuden styre Sixt lejebilen mod Cape Point, De 12 Apostle og Kaphalvøen. Hvis du i stedet bevæger dig fra den nordlige del af landet, f.eks. Johannesburg, bør du ikke gå glip af et besøg i det fascinerende township Soweto, ligesom du kan lære mere om den mørke periode i landets historie på Apartheid Museet og opleve Nelson Mandelas hjemsted. Sydafrika byder på mange nationalparker, og den mest populære er Kruger National Park, hvor du kan opleve The Big Five, som dækker løve, elefant, næsehorn, bøffel og leopard. Omkring en million dyr holder til i parken, som desuden er det område i hele Afrika med flest forskellige større pattedyrearter. Uanset hvor du rejser ud fra i Sydafrika, har du aldrig langt til smukke hvide strande, gode surfing muligheder, en smuk arkitektur og gamle koloniale huse.

Kvalitetsbiler og fremragende service med Sixt

Sixt er et af de største biludlejningsfirmaer og tilbyder billeje i over 100 lande. Virksomheden blev etableret i Tyskland i 1912, og vi har mange års erfaring med at udleje biler til tilfredse kunder. Alle vores biler bærer prædikatet højeste kvalitet, og lejebilerne fås til favorable priser, så alle får mulighed for at tage en bilferie til Sydafrika. Takket være vores brede ekspertise og erfaring er vi stolte over at kunne tilbyde dig en professionel service, og vores medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe med din booking af billeje i Sydafrika. Du lejer nemt via hjemmesiden eller pr. telefon.Vælg mellem mange forskellige bilkategorier og ekstraudstyr. Du afhenter din bil direkte hos Sixt Biludlejning i Sydafrika, når du ankommer. Du vælger frit det specifikke kontor i forbindelse med bookingen.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice