Billeje
Ostrig
Oversæt
Ostrig
Ændre personlige oplysninger

Billeje Ostrig: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Østrig og nyd bjerglandet i det centrale Europa, hvor du kan følge i fodsporet på kendte komponister som Mozart, genopleve scenerne fra film som Sound of Music, ligesom du kan udforske både intime bjerglandsbyer og de store byer med masser af designbutikker. Sixt Biludlejning i Østrig er rigt repræsenteret i de større byer og lufthavne. Lad os her blot nævne Wien, Graz og Linz samt Weiz, Kaprun, Innsbruck, Dornbirn, Sankt Johann, Tyrol, Villach Fuerniz, Vösendorf og Hoershing. Din billeje i Østrig kan bookes via vores hjemmeside eller ved at give et ring til det ønskede kontor. Vi er et af verdens største selskaber inden for biludlejning, så lej trygt din bil hos os.

Sixt Biludlejning i Østrig

Der er noget særligt smukt ved at køre i en bil langs Alperne, når du passerer den østrigske grænse. Måske har du valgt at tage turen på egen hånd gennem det europæiske vejnet, hele vejen fra Danmark til Østrig. Men hvorfor ikke spare både timer og energi? Hop ombord på flyveren og rejs mod din foretrukne destination i Østrig. Her venter Sixt på dig, hvor vi kan præsentere dig for en række forskelligartede bilkategorier. Når lejekontrakten er på plads, er du klar til at køre ud i landskabet, hvad enten du vil besøge bjergkæder eller butikskæder i de store østrigske byer. Husk, at du altid bør booke din billeje i Østrig på forhånd, så din bil venter på dig ved ankomsten. Det gør det meget nemmere at komme afsted på ingen tid.

Seværdigheder i Østrig

Bjerglandet Østrig med dets tætte vejnet byder på næsten uendelige naturoplevelser sommer og vinter. Fra det øjeblik, du stiger ind i din komfortable Sixt udlejningsbil, er du omgivet af bjerge, sneklædte tinder og grønne dale med brusende floder.I den moderne storby Wien møder du forretningskvarterer og et historisk centrum med flot arkitektur, og du skal ikke køre mange kilometer, før de største seværdigheder dukker op i horisonten. Her kan du nyde synet af de gamle paladser såsom Schönbrunnslottet, det kunsthistoriske museum, kejserpaladset, Zoologisk Have og det gamle rådhus. Graz har tilsvarende monumenter og det kendte Universitetsmuseum, mens Linz byder på en forfriskende blanding af ny og gammel arkitektur.Kører du ud i landet, er bjergene i denne del af Alperne monumentale, og omkring skisportsstederne ved Innsbruck, Salzburg og andre steder glider du nemt gennem snelandskabet i din Sixt udlejningsbil. Du når desuden nemt op til de små alpehytter og bjergbyer med hyggelige hoteller og restauranter. Hvis du er på ferie, er Sankt Johann værd at besøge med sine glimrende skisportssteder og gode golfbaner. Eller måske vil du ud at sejle på de spejlblanke bjergsøer.Østrig er altid en oplevelse, og du kommer let til nabolandene herfra i din udlejningsbil.

 

 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice