Billeje i Kroatien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Kroatien

Mest populære i Kroatien

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Zagreb Lufthavn der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Kroatien

Sixt Biludlejning i Kroatien

Sixt Biludlejning i Kroatien

Lej en bil hos Sixt i dag og afhent den straks, du ankommer til Sixt Biludlejning i Kroatien. Sixt er en kendt leverandør i branchen, og vores kerneprodukt er pålidelige og ikke mindst førsteklasses udlejningsbiler i kombination med et fremragende ekstraudstyr, der leveres til kunderne inden for en favorable prisramme. Vi står klar til at hjælpe dig med billeje i Kroatien, så du kan fokusere på at nyde ferien eller forretningsrejsen. Er det den rigtige løsning for netop dig? Så kontakt os for at bestille din lejebil i dag, så du kan komme skridtet videre i dine rejseplaner.Det lille land Kroatien har gennemgået turbulente tider, når vi kigger på det historiske aspekt, men fremstår i dag som en virkelig skøn feriedestination med trendy, hippe og interessante feriemål, der for alvor har fundet sit publikum. Lej en bil og udforsk landet, mens du nyder Sixt bilens komfort og høje kvalitet. Hvis du leder efter dejlige strande, er du kommet til det rigtige land. Vend Sixt bilen mod Istrien eller Dalmatiens kyst for at finde fine sandstrande, dejlige øer, klart vand, idylliske havne og charmerende middelalderbyer. Dejlige Dubrovnik, også kaldet Adriaterhavets Perle, er altid et besøg værd. Den smukke by er på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste og du kan gå rundt i den historiske bydel, opleve Stradungaden samt nyde udsigten fra bymuren. Hvis du er til naturoplevelser og udendørsaktiviteter kan du køre mod Dalmatien og et af regionens mange dejlige nationalparker. Tag f.eks. til Krkanationalpark, hvor der er gode muligheder for at både vandre, riverrafte, ride eller køre på mountainbike, og hvorfor ikke også tage synet af vandfald og det lokale kloster med i pakken. Vejene er generelt gode i Kroatien, så du kommer hurtigt frem med en udlejningsbil. Hastighedsbegrænsningerne er lave, og det er vigtigt at overholde dem, især fordi dyr af og til krydser vejene.
Vil du have premium lejebiler til favorable priser?

Vil du have premium lejebiler til favorable priser?

Selvfølgelig vil du det, og det er hele grundfilosofien hos Sixt, der lagde ud med at udleje biler i 1912. Årene er gået, men vi er stadig lige stolte af at kunne yde dig en fremragende service og assistance på din ferie eller forretningsrejse. Alle Sixt udlejningsbiler har den høje kvalitet og komfort, som du forventer dig af en lejebil fra en af verdens største leverandører af udlejningsbiler, og vores biludlejningspakker kan bookes til særdeles rimelige priser. Vi står desuden klar til at besvare eventuelle spørgsmål om billeje i Kroatien. Det er enkelt at bestille en bil via hjemmesiden eller ved at ringe til os, og du kan vælge mellem en række bilkategorier, bl.a. en 4x4 eller økonomibil, og vi tilbyder endvidere forskellige produkter inden for kategorien ekstraudstyr.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kroatien
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kroatien?
For at leje bil hos SIXT i Kroatien skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kroatien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kroatien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 5641 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Køretøjet
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.

FAQs om lejemål i Kroatien

Kan jeg booke et langtidslejemål i Kroatien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kroatien?