Billeje i Israel

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Israel

Mest populære i Israel

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tel Aviv Lufthavn Internat. der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Israel

Sixt Biludlejning i Israel

Sixt Biludlejning i Israel

Sixt Biludlejning i Israel er et perfekt startpunkt på en fantastisk rejse i et land, der har utroligt meget at byde på. Der er noget for enhver i Israel, uanset om du søger historiske eller kulturelle oplevelser, dejlige strande og snorkling eller naturoplevelser.
Lej en bil hos Sixt og lad os hjælpe dig med at arrangere den ideelle bilrejse i dejlige Israel. Sixt har mange kontorer over hele landet, så du kan frit bestemme, hvor du vil starte din ferie. En udlejningsbil giver dig en helt speciel frihed på ferien eller forretningsrejsen og du vil helt sikkert nyde komforten, trygheden og fleksibiliteten, som du opnår med en Sixt bil.
Udforsk Israel i dit tempo

Udforsk Israel i dit tempo

I dette lille land i Mellemøsten venter der oplevelser, du sent vil glemme. Lej en bil hos Sixt og udforsk Israel på egen hånd og i dit tempo. Du bør ikke gå glip af de religiøse pladser i smukke Jerusalem eller de bibelske steder ved Nazareth, Galileisøen eller Masada.
Hvis du leder efter aktiviteter udendørs, skal du bestemt vende Sixt bilen mod Det Røde Hav, hvor du kan snorkle og slappe af, eller køre til den nordlige del af landet, hvor du kan vandre og nyde skovene. Eller hvad med at flyde rundt i det dejlige Døde Hav eller besøge Bahai Gardens i Haifa?
Med billeje i Israel kører alting helt problemfrit, og du bør blot tænke på, at advarselstrekanterne ved vejen varsler om mulig fare, og at de forskellige farver i nogle områder har forskellige betydninger, såsom rød og hvid for parkering forbudt.
Book en prisbillig kvalitetsbil med Sixt

Book en prisbillig kvalitetsbil med Sixt

Sixt har mange års erfaring inden for biludlejningsbranchen, og komfort og tryghed er nogle af de ting, som vores kunder især efterspørger. Uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse, hjælper Sixt dig med at finde den ideelle bil. Vores medarbejdere yder altid en fremragende service og gør alt for at opfylde dine individuelle ønsker.
Vi har mange bilkategorier at vælge imellem, bl.a. en økonomibil, cabriolet eller 4x4, og hvis du har lyst til at bestille ekstraudstyr, såsom autostole eller GPS navigation, eller vil have en bil med automatgear, så gør vi også alt for at løse det. Vi har biler i alle prisklasser og tilbyder også fuld kaskobeskyttelse, ligesom mange af vores kontorer har individuelle services. Med valget af Sixt Biludlejning i Israel står alle døre kort sagt åbne til landets både kendte og ukendte skatte, så vælg allerede i dag, hvor turen skal gå hen og book straks din billeje i Israel.
Show more
Godt at vide når du lejer i Israel
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Israel?
For at leje bil hos SIXT i Israel skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Israel.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Israel?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Israel

Kan jeg booke et langtidslejemål i Israel?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Israel?