Billeje i Jerusalem

 

Mest populære i Jerusalem

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Jerusalem Mamilla Mall der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Jerusalem

Sixt Biludlejning i Jerusalem

Sixt Biludlejning i Jerusalem

Jerusalem er et spændende bekendtskab, uanset om du er interesseret i de mange helligdomme, museerne, butikkerne eller turen fra Jerusalem til Det Døde Hav. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Jerusalem og oplev Israel fra landevejen, på dine helt egne betingelser og med en frihed til at følge din eventyrlyst. Sixt Biludlejning er førende leverandør af udlejningsbiler af førsteklasses biler til fair priser, og du kan booke billeje i Jerusalem allerede i dag ved at ringe til os eller ved at fuldende bestillingen over nettet. Vi glæder os til at høre fra dig!Jerusalem ved Judæabjergene spiller som feriemål på mange facetter. Man kommer dog ikke udenom, at de religiøse lokaliteter spiller en central rolle, når vi taler seværdigheder. Helligdomme for jødedommen, kristendommen og islam er rigt repræsenteret i byen. Med billeje i Jerusalem kan du f.eks. passere Klippemoskéen, Al Aqsa Moskéen, Grædemuren, Oliebjerget, Getsemanehaven og Via Dolorosa for blot at nævne nogle få eksempler. Jerusalem er dog også meget andet end et samlingspunkt for religiøse lokaliteter, og byen huser f.eks. et utal af fantastiske museer, herunder Israel Museum med Dødehavsrullerne, historiske interessante bygningsværker som parlamentet Knesset og gigantiske shoppingcentre såsom Mamilla Mall. Når du har valgt at udnytte tilbuddet om Sixt biludlejning i Jerusalem, bør du også udforske området omkring Jerusalem. Udflugtsmål kunne her være steder som Tel Aviv ud mod Middelhavet, Jesus fødeby Bethlehem eller Det Døde Hav med det høje mineralindhold, der siges at kunne underværker for din hud.
Udlejningsbilens mange fordele

Udlejningsbilens mange fordele

Tidsbesparende. Praktisk. Billig. Der er mange fordele ved at vælge Sixt biludlejning i Jerusalem. Du får her et godt alternativ til de offentlige transportmidler, og du bliver aldrig afhængig. Du kan derimod køre rundt i Jerusalem og omegn, som det passer dig. Samtidig har du chancen for at bevæge dig ud i de mindre byer, hvor det kan være svært at nå frem med kollektiv trafik. Desuden vælger du frit, om du ønsker bilen en enkelt dag eller måske under hele opholdet, ligesom du frit vælger, hvilket Sixt kontor du vil gøre brug af. Din udlejningsbil kan reserveres allerede i dag, og det sker ud fra bestemte kategorier, og ej specifikke modeller. Vores sortiment omfatter et stort udvalg såsom økonomibiler, stationcars, cabrioleter, sportsvogne og 4x4, der hver især kan forsynes med ekstraudstyr. Vi har kort sagt, hvad du skal bruge til din bilferie, hvad enten du er på forretningsophold eller familieferie.
Show more

Godt at vide når du lejer i Jerusalem

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Jerusalem?
For at leje bil hos SIXT i Jerusalem skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Jerusalem.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Jerusalem?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Jerusalem. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 393 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,4)
Vejen til SIXT
(4,4)
Ved SIXT-filialen
(4,4)

FAQs om lejemål i Jerusalem

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Jerusalem?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Jerusalem?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Jerusalem?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Jerusalem

Vis mere