Billeje i Tel Aviv

 

Mest populære i Tel Aviv

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Tel Aviv Lufthavn Internat. der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Tel Aviv

Sixt Biludlejning i Tel Aviv

Sixt Biludlejning i Tel Aviv

Israel er på mange måder et interessant feriemål, og vi kan varmt anbefale, at du begynder din rejse i Tel Aviv. Lej en bil med Sixt Biludlejning i Tel Aviv og få friheden til at begive dig ud i et landskab, hvor du både skal tilbage til det historiske Jaffa, skal finpudse din evne til at prutte om prisen, skal bedømme afstanden mellem strand og vand og skal dykke ned i de mange kulturelle fund. Vælger du billeje i Tel Aviv, står tiden aldrig stille, og det er et perfekt valg til dig, der elsker at blive trukket ind i et historisk miljø, dog med alle storbyens fornøjelse. Din udlejningsbil fra Sixt kan bookes allerede i dag, enten via nettet eller via et opkald til vores medarbejderstab på det ønskede kontor i Israel.Hvad kan du opleve i Tel Aviv? Alt! Er du til strandliv og middelhavsmiljø, lader du Sixt bilen dreje ud mod Gordon Beach. Er du derimod til et adrenalinkick, kan du passende tage turen op i Shalom Tower og få en god udsigt over byen, der aldrig sover. Tilbage i bilen kan du begynde den historiske rejse ved at sætte kursen ud mod Jaffa, hvor Tel Aviv i sin tid blev født. Drøm dig tilbage til de dage, hvor det livlige Jaffa var en arabisk havneby med stor betydning for de besøgende, der ankom til byen. Rundt om i Tel Aviv finder du flere spændende markeder, såsom Carmel Market. Her får du chancen for at bevise, at du kan gøre en god handel på alt fra frugter til smarte trøjer. Byen er også en indgangsport til spændende museer som Diaspora Museum og museer for interessante historiske skikkelser som Yitzhak Rabin og Ben Gurion. Med Sixt billeje i Tel Aviv kan du også besøge den zoologiske have, botanisk have, diamantsliberierne mellem Haifa og Tel Aviv eller tage videre mod Jerusalem.
Sixt bilen giver dig fuld valuta for pengene

Sixt bilen giver dig fuld valuta for pengene

Sixt biludlejning i Tel Aviv er en prisvenlig løsning, ligesom den er super praktisk, når du vil have fuld bevægelighed på rejsen rundt i storbyen. Samtidig leverer vi hos Sixt kvalitetsbiler inden for økonomibiler, stationcars, 4x4 og sportsvogne m.fl. Vi har en række stationer i Tel Aviv og omegn, så vælg den ligger bedst rent geografisk i forhold til dine rejseplaner. Vi udstyrer i øvrigt også meget gerne bilerne med relevant ekstraudstyr, ud fra dine personlige ønsker.
Show more

Godt at vide når du lejer i Tel Aviv

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tel Aviv?
For at leje bil hos SIXT i Tel Aviv skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tel Aviv.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Tel Aviv?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Tel Aviv. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,0
Baseret på 2286 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,2)
Overdragelse af køretøj
(4,0)

FAQs om lejemål i Tel Aviv

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Tel Aviv?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Tel Aviv?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Tel Aviv?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?