Billeje i Eilat Ramon Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Eilat Ramon Lufthavn filial

Adresse

Ramon International Airport, 8881000 Be'er Ora, Israel
Mere information

Åbningstider

Man - Tor
08:00 - 17:00
Fri
08:00 - 12:00
Søn
08:00 - 17:00
Helligdage
08:00 - 12:00

Vores services ved Eilat Ramon Lufthavn

Gør bilrejsen komfortabel og afslappet med Sixt

Gør bilrejsen komfortabel og afslappet med Sixt

Begynd bilrejsen ved Sixt Biludlejning i Ramon Lufthavn (ETM), og udforsk frit det sydlige Israel. Med en udlejningsbil fra Sixts afdeling i Ramon Lufthavn letter du transporten til og fra lufthavnen. Du slipper for at skulle trænges med andre rejsende og holde styr på bus- og togtider. Personalet ved Sixtkontoret ser frem til at møde dig og byde dig varmt velkommen til spændende Israel. Lufthavnen er beliggende i Timna-dalen ca. 18 kilometer nord for den populære ferieby Eilat, og den er landets næststørste. Sæt kurs mod dine foretrukne seværdigheder, når du lejer en egen bil hos Sixt.
Udgå fra Sixt Biludlejning i Ramon Lufthavn

Udgå fra Sixt Biludlejning i Ramon Lufthavn

Utallige oplevelser venter i det sydlige Israel. Lad gerne Sixtbilen fra Ramon Lufthavn føre dig ned til den vidunderlige by Eilat ved det Røde Hav, hvis du vil nyde fantastiske strande og smukke koralrev og udforske ørkenlandskaber. Den imponerende Negevørken straks udenfor byen er et besøg værd for at betragte klipper, forskellige farver sand og frodige oaser, men du kan naturligvis også parkere Sixtbilen for at tage på den guidet dykkertur. Sixt-billeje i Ramon Lufthavn giver mange muligheder for eventyr, og det er helt op til dig og rejseselskabet, hvad I vil foretage jer.
Skræddersy bilrejsen hos Sixt efter dine behov og ønsker

Skræddersy bilrejsen hos Sixt efter dine behov og ønsker

Glæd dig til at kunne nyde stor frihed og komfort på rejsen rundt i Israel. Uanset om du skal på ferie med hele familien, eller om du besøger Eilat og omegn på en forretningsrejse, vil du kunne finde det, du har brug for hos altid professionelle Sixt. Vores mange premiumkøretøjer ved Sixt Biludlejning i Ramon Lufthavn kan imødekomme ethvert behov. Hvis du ønsker godt med plads til bagagen, kan det for eksempel være oplagt at bestille en moderne stationcar, mens en robust 4x4'er ideel, hvis du vil opleve Israels natur og have muligheden for at køre offroad. Tilføj også gerne forsikringsdækning af flere førere til Sixt-billeje i Ramon Lufthavn, eller bestil GPS-navigation, hvis du ikke vil navigere efter gammeldags kort eller anvende al data på din smartphone. Sixt gør sit bedste for at forgylde din bilrejse i det sydlige Israel.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Eilat Ramon Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Eilat Ramon Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Eilat Ramon Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Eilat Ramon Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Eilat Ramon Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Eilat Ramon Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Eilat Ramon Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Eilat Ramon Lufthavn

Vis mere