Billeje i Kiryat Shmona

 

Mest populære i Kiryat Shmona

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kiryat Shmona der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Kiryat Shmona

Sixt Biludlejning i Kiryat Shmona

Sixt Biludlejning i Kiryat Shmona

Sixt Biludlejning byder dig indenfor i Kiryat Shmona, som er Israels nordligste by. Du befinder dig tæt på grænsen til Libanon, hvor der venter et hyggeligt bymiljø, der samtidig er et godt udgangspunkt for dagsudflugter i området med flot natur og lokale kulturseværdigheder. Hos Sixt Biludlejning i Kiryat Shmona glæder vi os til at tage imod dig, og vi er sikre på, at vi nok skal finde noget blandt vores alsidige sortiment af kvalitetsbiler, som matcher dine forventninger til en udlejningsbil.Kiryat Shmona er en hyggelig by, der indbyder til sightseeing og afslapning i bl.a. parken HaZahav, der ligger i den sydøstlige del, men mange rejsende er først og fremmest tiltrukket af det bjergrige landskab, som egner sig godt til både vandring og køreture i eksempelvis en 4x4 fra Sixt Biludlejning. Tag for eksempel turen et stykke mod nordøst til det fredede naturområde Tel Dan. Her kan du samtidig dykke ned i områdets historie, for her finder man også resterne af en 6500 år gammel by, der bl.a. nævnes i det gamle testamente. Hvis et besøg i Tel Dan vækker interessen for områdets historie, har Kiryat Shmona også et fint historisk museum, der præsenterer områdets tusindårige historie. Egnen byder ligeledes på mange andre flotte naturområder. Især et besøg ved middelalderborgen Nimrod er noget, som er værd at køre efter, når man er i området. Med billeje i Kiryat Shmona oplever duet område, hvor historie og natur går op i en højere enhed.
Lej bilen allerede nu

Lej bilen allerede nu

Selvom der måske er flere uger til, at du skal til Israel, kan du sagtens få styr på din billeje i Kiryat Shmona allerede i dag. Du skal blot klikke dig videre her på hjemmesiden og gennemføre bestillingen, ligesom denne kan klares over telefonen. Du kan dog også godt vente til, du når frem til Israel. Vi står klar med flere forskellige kategorier såsom personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, der alle kan udlejes til én dags eventyr, men også for flere uger. Opstår der behov for ekstraudstyr, så kan din billeje i Kiryat Shmona nemt udvides med eksempelvis en GPS, autostol eller måske særlige bagageløsninger. Andre muligheder kunne være at drage nytte af vores ubegrænsede kilometertal eller den ekstra dækning af chauffør nummer to. Sixt Biludlejning er et af verdens største biludlejningsfirmaer, og vi har bevist, at vi kan vores kram gennem mere end 100 år.
Show more

Godt at vide når du lejer i Kiryat Shmona

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kiryat Shmona?
For at leje bil hos SIXT i Kiryat Shmona skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kiryat Shmona.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kiryat Shmona?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kiryat Shmona. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 5 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(4,0)

FAQs om lejemål i Kiryat Shmona

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kiryat Shmona?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kiryat Shmona?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kiryat Shmona?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kiryat Shmona

Vis mere