Billeje i Rishon Letzion

 

Vores services ved Rishon Letzion

Sixt Biludlejning i Rishon Letzion

Sixt Biludlejning i Rishon Letzion

Få mest muligt ud af din bilrejse i Israel med udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Rishon Letzion. Vi har kontorer over det meste af verden, og med mere end hundrede års erfaring fra biludlejningsbranchen kan du altid spørge Sixtteamet til råds om alt fra køreforhold i Israel til nyttigt ekstraudstyr, der kan lette din bilrejse. Du finder Rishon Letzion beliggende mellem storbyen Tel Aviv og videnskabsbyen Rehovot på landets kystslette. Den interessante by byder på alt fra smukke strande og sjove aktiviteter for de yngste til historiske og kulturelle seværdigheder, som du hurtigt når med Sixtbilen. Der er mange fordele med billeje i Rishon Letzion, da det bl.a. betyder, at du frit bestemmer din rejserute.Når du lejer en bil ved Sixt, er du altid sikker på at få tilbudt et driftssikkert køretøj, der holder distancen, hvad enten du er til cityture eller offroad eventyr. Med en udlejningsbil i Rishon Letzion bliver det væsentligt nemmere at nå rundt mellem de mange seværdigheder, og du slipper endda for at skulle tilpasse dig efter eksisterende rejseplaner, da du kan lade spontaniteten få frie vinger. Intet slår en køretur op til den smukke Tel Aviv strandpromenade, hvor du kan gå en tur og nyde den friske, salte vind fra Middelhavet, men du kan også sætte kurs sydpå til den betagende sandstrand Plage de Palmachim, hvor du kan svømme omgivet af klipper eller nyde en god bog i skyggen. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Rishon Letzion har du desuden mulighed for at tage hele familien med i den sjove forlystelsespark Superland, der rummer fantastiske rutsjebaner og aktiviteter, ligesom du kan styre Sixtbilen ind til parken Gan B'Ivrit.
Find bilen til rejsen i Rishon Letzion

Find bilen til rejsen i Rishon Letzion

Uanset om du skal på forretningsrejse og søger komfort og stil eller skal på familieferie og har brug for masser af plads, er vores billeje i Rishon Letzion en fremragende idé, hvis du gerne vil kunne være din egen herre på turen. På Sixts mange kontorer får du tilbudt moderne og pålidelige udlejningsbiler, herunder kompakte og komfortable stationcars og økonomibiler samt rummelige og robuste 4x4'er. Du bestemmer naturligvis selv, om du ønsker udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Rishon Letzion for én dag eller måske i flere uger. Du kan bestille hjemmefra via hjemmesiden, telefonisk eller via vores lettilgængelige app. Du er naturligvis også velkommen til at dukke uanmeldt op på kontoret i Rishon Letzion.
Show more

Godt at vide når du lejer i Rishon Letzion

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rishon Letzion.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Rishon Letzion?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Rishon Letzion. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Rishon Letzion?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Rishon Letzion

Kan jeg booke et langtidslejemål i Rishon Letzion?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Rishon Letzion?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Rishon Letzion

Vis mere