Billeje i Eilat

 

Vores services ved Eilat

Sixt Biludlejning i Eilat

Sixt Biludlejning i Eilat

Står Eilat på rejseprogrammet, kan du roligt begynde at glæde dig! Benytter du dig af Sixt biludlejning i Eilat, kan vi tilbyde dig en god service og lækre biler, der emmer af kvalitet. Alt efter hvilken Sixt afdeling du vælger i Eilat og omegn, er det muligt at leje en bil inden for kategorier som økonomibiler og stationcars samt sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Du kan også med fordel få en god snak med vores medarbejdere om færdsel i landet, så du er godt klædt på til billeje i Eilat. Feriebyen Eilat ligger på sydspidsen, direkte ud mod Det Røde Hav. Her er der udsigt til klart blåt vand med koralrev, tropiske fisk samt et attraktivt strandklima. Navnet Det Røde Hav er tilsyneladende knyttet til en alge, der bliver rød, når den dør, og derved skabes der røde striber i havet. I dag er det 1,5 km lange koralrev beskyttet, da det har lidt under turismen og olieindustrien. Generelt er der en dejlig afslappet stemning i byen, mere end i andre dele af landet, som egentlig også er ret tilbagelænet. Det er stedet for dykkere og fuglekendere og for ørkenvandring. Pilgrimsvejen til Mekka gik gennem Eilat, men i dag er byen spækket med hoteller, restauranter, natteliv og shoppingmuligheder. Eilat ligger på trækfugleruten mellem Afrika og Europa, hvorfor byen er et mekka for fugleinteresserede, som i stor stil strømmer til området.
Lej en bil og få masser af oplevelser

Lej en bil og få masser af oplevelser

Lige op til Eilat ligger Negevørkenen, som er fantastisk smuk og afvekslende. Man bør give sig tid til at tage på opdagelse i ørkenen og nyde de mange farversand og høje stejle klipper i underfundige formationer. Du finder også udtørrede flodsenge, frodige oaser, kilder og vandfald. Desuden er de historiske og arkæologiske seværdigheder i området særligt godt bevaret i kraft af det tørre klima. I store dele af landet er der ikke megen vand, men takket være vandings og landsbrugsteknologien bliver der dyrket masser af frugt og grønt. I andre dele af landet, som du nemt kommer til med Sixt biludlejning i Eilat, kan du bl.a. nyde de mange frugtplantager samt kibbutzerne, der stadig har en meget stor værdi for området. Er billeje i Eilat en tiltalende løsning med hensyn til dit ophold, så book din udlejningsbil hos Sixt allerede i dag. Det kræver såmænd blot få klik via vores hjemmeside eller et enkelt opkald til vores professionelle medarbejderstab.
Show more

Godt at vide når du lejer i Eilat

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Eilat.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Eilat?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Eilat. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Eilat?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,1
Baseret på 41 anmeldelser
Køretøjet
(4,7)
Ved SIXT-filialen
(4,5)
Service under og efter lejemålet
(4,2)

FAQs om lejemål i Eilat

Kan jeg booke et langtidslejemål i Eilat?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Eilat?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Eilat

Vis mere