Billeje i Frankrig

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Frankrig

Mest populære i Frankrig

* Priserne er udregnet den 01.04.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Paris CDG Lufthavn T2 E-F der starter den 08.04.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Frankrig

Biludlejning i Frankrig

Biludlejning i Frankrig

Har du brug for at arrangere billeje i Frankrig, så gør vi det nemt for dig. Vi har kontorer i hele landet på de mest centrale placeringer, fx flere steder i Paris, i forskellige lufthavne og større byer. Ligegyldigt om du skal bruge en bil til business eller fornøjelse, så kan du finde en bil, der opfylder alle dine behov.Vi kan desværre ikke garantere dig en bestemt model, da vi har stor efterspørgsel, men du kan være sikker på altid at få en bil inden for den kategori, du har valgt hos Sixt Biludlejning i Frankrig.
Fleksibel ferie med biludlejning i Frankrig

Fleksibel ferie med biludlejning i Frankrig

Er du på ferie i Frankrig, så kan det give stor frihed at have sørget for billeje i Frankrig. Med en lejet bil flyver du blot ind til en af landets lufthavne og tager videre på eventyr med din feriebil. Frankrig byder på rigtig mange fantastiske oplevelser lige fra den romantiske storby Paris til lækre badestrade, historiske mindesmærker og idylliske landsbyer. Oplev det hele med en bil fra Sixt Biludlejning i Frankrig. Med en bil kommer du nemt til og fra de forskellige destinationer, og kan derfor nå at opleve rigtig meget på kort tid.
Store oplevelser venter

Store oplevelser venter

Det kan være svært at vælge, hvad der er vigtigt at se i så spændende et land som Frankrig. Besøger du Paris skal du selvfølgelig se Eiffeltårnet, det kendte museum Louvre, hvor man blandt andet finder Mona Lisa, og gå på opdagelse i de små gader og stræder. Vil du opleve den smukke natur er en biltur rundt i Normadiet anbefalelsesværdigt. Her kan du blandt andet opleve området hvor D-dag udspillede sig i 1944. Loire Valley er også et område, der er værd at besøge, da det siges at være et af de smukkeste i Frankrig. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Frankrig kommer du nemt rundt til de mange forskellige dale, vinslotte, historiske byer og bygninger, der findes i dette område. Nede sydpå kan du finde de solbeskinnede badebyer, hvor blandt andet Nice er et besøg værd. Der er utallige oplevelser, der venter på dig i Frankrig. Gør det hele nemmere med billeje i Frankrig.
Show more
Godt at vide når du lejer i Frankrig
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Frankrig?
For at leje bil hos SIXT i Frankrig skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Frankrig.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Frankrig?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 114572 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
Land Rover Defender
Land Rover Defender
BMW X5 M50d
BMW X5 M50d
BMW X2 M35i
BMW X2 M35i

FAQs om lejemål i Frankrig

Kan jeg booke et langtidslejemål i Frankrig?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Frankrig?

Udforsk vores biludlejningslokationer Frankrig

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Frankrig

Vis mere