Billeje i Nice

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Nice

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Nice Lufthavn der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Nice

Billig billeje i Nice

Billig billeje i Nice

Med Sixt Billeje i Nice kan du udforske en af Europas mest spændende strandbyer såvel som hele Sydfrankrig. Sixt billeje i Nice ligger lige der, hvor du har brug for den. Vi har en afdeling placeret i lufthavnen og en midt i Nice. I disse afdelinger kan du vælge mellem en lang række af billige lejebiler og tilbehør, der passer til hvert et formål. Du kan vælge mellem alt fra mindre, prisvenlige biler til at køre rundt i byen med uden at sprænge budgettet til en cabriolet, så du rigtig kan suse rundt langs strandene og føle dig som en del af jetsettet. Lav en prissammenligning af lejebiler og bestil din bil i forvejen igennem det nemme bookingsystem på vores hjemmeside, så du er sikker på at få den feriebil, som passer dig bedst og få det tilbehør, som du har brug for, f.eks. barnesæde og GPS-udstyr og få styr på dit billeje-depositum og din forsikring.
Oplev byen med Biludlejning i Nice

Oplev byen med Biludlejning i Nice

Nice har fantastiske strande, og det lader til at solen altid skinner. Byen har en lang række af kulturtilbud og er uden tvivl en af de mest glamourøse destinationer i hele verden. Hvis du udnytter muligheden for Biludlejning i Nice, kan du blive en del af denne verden. Når du kommer hjem fra din ferie, kan du fortælle historier om, hvordan du, uden at bruge mange hundrede kroner, kunne bruge hele dagen på at drøne frem og tilbage langs den Franske Riviera med en fantastisk strandpromenade som baggrund. Og hvis du skulle blive træt af det, byder Nice på museer i verdensklasse med Chagall og Matisse som nogle af de mest kendte kunstnere på væggene. Og så er der selvfølgelig masser af franske restauranter og caféer at besøge, og det hele er nemt med billeje i Nice. At lease bil i Nice er lig med eventyr.
Ud af byen med billige lejebiler

Ud af byen med billige lejebiler

Med billeje i Nice har du den fantastiske mulighed at køre de mindre end 30 minutter til fyrstedømmet Monaco, der lokker med kasinoer og ekstravagant livsstil. Eller måske har du smag for den lokale ost og vin i en af de mange små, charmerende og typisk franske landsbyer, der ligger omkring Nice. Uanset hvad du har brug for, når det handler om at leje bil i Nice, så står Sixt klar til at hjælpe.
Show more
Godt at vide når du lejer i Nice
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Nice?
For at leje bil hos SIXT i Nice skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Nice.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Nice?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Nice. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 8964 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Nice
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Nice?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Nice?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Nice?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?