Billeje i Saint Tropez Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Saint Tropez Lufthavn filial

Adresse

Aéroport La Mole, 83310 La Mole, Frankrig
Mere information

Åbningstider

Man - Lør
09:00 - 13:00

Vores services ved Saint Tropez Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt Biludlejning i Saint Tropez Lufthavn (LTT). Har du altid drømt om en vaskeægte fransk badeferie, er det perfekt at vende blikket mod Saint Tropez ved Den Franske Riviera. Vælger du imidlertid billeje i Saint Tropez Lufthavn, får du ikke blot mulighed for at udforske én by, men flere af rivieraens populære destinationer, der hver især har sin særegne karakter. Hos Sixt kan du vælge diverse økonomibiler og stationcars, der passer ideelt til din franske kør selv ferie. Bemærk, at vi ikke kan garantere dig en bestemt bilmodel ved bestillingen over nettet eller telefonen, men du kan naturligvis frit vælge den ønskede kategori. Kontakt vores team og hør nærmere om de mange muligheder for ekstraudstyr, herunder GPS, autostole og forsikringer.
Din udlejningsbil står og venter i Saint Tropez

Din udlejningsbil står og venter i Saint Tropez

Saint Tropez Lufthavn går også under navnet Aéroport de La Môle Saint Tropez, og den ligger ca. 15 km fra selve Saint Tropez. Badebyen har hjemme på Den Franske Riviera, Cote d%u2019Azur, og det tidligere fiskerleje har udviklet sig til et særdeles eftertragtet feriested. Hovedattraktionen er strandene og havnemiljøet, hvor jetsettet elsker at holde til. Sixts billeje i Saint Tropez Lufthavn giver dig dog en unik mulighed for at tage køreturen videre til Cannes og Nice, der ligeledes er populære badebyer. Det er ideelt for dig, der vil opleve forskelligheden på rivieraen eller skal nå vigtige forretningsaftaler.
Kom sikkert rundt i Saint Tropez med Sixt

Kom sikkert rundt i Saint Tropez med Sixt

Uanset om du bliver i området omkring Saint Tropez eller begiver dig ud på dagsudflugter, vil du givetvis finde en stor glæde i at kunne vælge dit helt eget tempo med valget af en udlejningsbil. Hos Sixt Biludlejning i Saint Tropez Lufthavn er vi imidlertid også klar med diverse former for ekstraudstyr, så køreglæden i det franske bliver optimeret.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Saint Tropez Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Saint Tropez Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Saint Tropez Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Saint Tropez Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Saint Tropez Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Saint Tropez Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Saint Tropez Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?