Billeje i Toulouse

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Toulouse

* Priserne er udregnet den 27.01.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Toulouse-Blagnac Lufthavn der starter den 03.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Toulouse

Sixt Biludlejning i Toulouse

Sixt Biludlejning i Toulouse

Frankrig er et skønt sted at søge hen, hvis du ønsker en kør selv ferie i et både alsidigt og smukt landskab, der overrasker gang på gang. Et muligt udgangspunkt kunne være Toulouse i Sydfrankrig, hvor du er tæt på grænsen til Andorra og Spanien, ligesom Montpellier og andre sydfranske perler er inden for rækkevidde med en udlejningsbil. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Toulouse i dag.Toulouse ved Garonne floden har en smuk beliggenhed, og med solens gullige skær på de rødlige bygninger forstår du snart, hvorfor Den Lyserøde By er en eftertragtet destination. Her kan du bevæge dig mellem historiske vigtige kulturseværdigheder såsom Basilique Saint Sernin, der er verdensarv, ligesom Purpan uden for bygrænsen byder på et romersk amfiteater. Toulouse er en af Frankrigs største byer og har derfor alt, hvad du kan ønske dig. Med billeje i Toulouse bliver du dog også klar til at jagte de mange oplevelser i departementet Haute Garonne, ligesom en smuttur til det maleriske Albi er værd at tage med i overvejelserne.
Sixt er klar til din bestilling

Sixt er klar til din bestilling

Hos Sixt Biludlejning i Toulouse er vi klar til at modtage din bestilling her og nu. Enten kan du booke den ønskede kategori via hjemmesiden i få trin, ellers kan du lade os rådgive dig gennem telefonen. Her tager vi gerne en snak om Sixt udvalg af økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og varevogne. Bemærk venligst, at det ikke er muligt at reservere specifikke modeller, da disse først bliver tildelt ved ankomsten til stationen. Vi har flere forskellige stationer i det sydfranske område, i og omkring Toulouse, så vælg den, der passer bedst til dagsprogrammet.
Friheden ved billeje

Friheden ved billeje

Sixt er en af verdens største aktører inden for biludlejning og har været det siden 1912. Det giver dig en ubeskrivelig frihed at have din egen bil til rådighed, hvad enten du er på ferie eller skal nå vigtige forretningsmøder. Billeje i Toulouse er dog også din chance for at sammensætte et internationalt program. Måske tager du mod Bordeaux eller ned over Andorra og Spaniens grænse. Med billeje er vejen banet for eventyr på landevejen, og vi tager gerne med dig! Er din stedsans ikke lige så toptunet som din eventyrlyst, så udstyrer vi gerne din udlejningsbil med alt fra GPS navigation til autostole, ligesom kaskobeskyttelse er en mulighed. Sortimentet beror dog på valget af station, så tjek de mange muligheder hos Sixt.
Show more
Godt at vide når du lejer i Toulouse
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Toulouse?
For at leje bil hos SIXT i Toulouse skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Toulouse.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Toulouse?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Toulouse. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 5092 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M340
BMW M340
BMW M440i
BMW M440i
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace
BMW M550d Sedan
BMW M550d Sedan
Smart EQ Fortwo Convertible
Smart EQ Fortwo Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW Z4 M40i Convertible
BMW 7 Series Long version aut.
BMW 7 Series Long version aut.
BMW X7 40d
BMW X7 40d
Audi Q7
Audi Q7
BMW M135i
BMW M135i
FAQs om lejemål i Toulouse
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Toulouse?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Toulouse?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Toulouse?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?